VIDEO După ce un polițist a fost făcut K.O. dintr-un singur pumn, Poliția reacționează

Sindicatul Europol a făcut publică o filmare pe care se vede cum un polițist este trimis la culcare dintr-un singur pumn.

În acest context, Poliția Capitalei a reacționat luni și a precizat că agresorul este internat acum într-o unitate spitalicească și este cercetat pentru ultraj.

La data de 04 iulie a.c., în jurul orei 23:00, prin apel 112 s-a reclamat faptul că pe o stradă din sectorul 4, un bărbat lovește autoturismele parcate.

Polițiști din cadrul Secției 26 au depistat persoana în cauză, care lovise doua autoturisme parcate, provocând distrugeri la nivelul ștergătoarelor și oglinzilor.

Întrucât bărbatul a devenit agresiv și a lovit un polițist, acesta a fost imobilizat și condus la sediul subunității de poliție, unde a fost identificat și ulterior internat într-o unitate spitalicească.

În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, a transmis, luni, Poliția Capitalei.

Filmarea făcută publică de Sindicatul Europol

Un recidivist sub influența alcoolului, fapt despre care, evident, în momentul interacțiunii polițiștii nu aveau cunoștință și o clipă de neatenție ne demonstrează cât de ușor este să ajungi victimă.

Polițiștii Secției 26 au intervenit azi noapte la un banal apel 112, în care se reclama tulburarea liniștii și ordinii publice, iar la fața locului au găsit un bărbat care nu a avut nicio reținere în a-l lovi pe colegul nostru.

Această scenă ne demonstrează că indiferent de situație, polițiștii nu trebuie să lase garda jos și să subestimeze persoana din fața lor”, a informat Europol.

Vezi și EXCLUSIV Marcel Vela a început marea rebranduire a Poliției Române! Au fost trimise în misiune!

Situație dezastruoasă în interiorul DNA. Este pe cale de a se prăbuși bastionul împotriva corupției din România?

Mega-lovitură! Contracte cu dedicație pentru ‘băieții deștepți’ din PNL

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare