sursa foto:  alamy.com

VIDEO S-a aflat cine este bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket din Timișoara

După o lungă perioadă de timp a fost găsit posesor celor 30.000 de euro pierduți într-un supermarket din Timișoara.

Pornind de la imaginile surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au încercat să-l identifice pe bărbatul care a pierdut plicul cu cei 30.000 de euro, dar cercetările nu au dus la niciun rezultat. Însă, după mai bine de două săptămâni, bărbatul s-a dus singur la Poliția Timișoara cu dovezi că banii îi aparțin.

Polițiștii l-au întrebat de ce nu a venit imediat după bani, dar bărbatul, de 60 de ani, din Timiș, a spus că nu s-a grăbit pentru că știa că banii lui sunt în siguranță la poliție.

Bărbatul le-a arătat polițiștilor documente care dovedesc că a retras banii din bancă în ziua în care i-a pierdut în magazin.

Cei 30.000 de euro erau într-un plic care i-a căzut din buzunar în supermarket, după ce bărbatul, care nu cumpărase nimic și pentru a nu stă la coadă s-a strecurat pe lângă casele de marcat.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum la câteva secunde după ce plicul cu bani cade pe pardoseală, un alt client își blochează căruciorul în plicul cu cei 30.000 de euro, conform Digi24.

O angajată a luat plicul și a alergat după păgubit, însă nu l-a mai găsit. În final, banii au ajuns la poliție care a pornit o investigație pentru identificarea posesorului.

Citește și:

Lovitură grea pentru Nelu Tătaru! Sub tutela ministrului Sănătății se fac numiri de persoane cu grave probleme de integritate și acuzate de șantaj

EXCLUSIV Adiere de PSD în echipa Barna! ‘Scheletul’ unuia dintre liderii USR

EXCLUSIV LIDL și Kaufland desființează obligațiile impuse de Nelu Tătaru! MAI contrazice Ministerul Sănătății! Termoscanarea este o recomandare, nu o obligație

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare