sursa foto:  stiridecluj.ro

Video scandalos din interiorul unui cunoscut hipermarket! ‘Fiica mea mi-a atras atenția că pe raft este un șoricel, care mânca’

Video scandalos din interiorul unui cunoscut hipermarket de pe piața locală. Un șoarece a fost filmat pe rafturile Auchan Cluj, în Iulius Mall. Un client care făcea cumpărăturile l-a filmat în timp ce mânca ciocolată.

În replică, Auchan susține că este un incident izolat.

Fiica mea mi-a atras atenția ca pe raft este un șoricel, care mânca ciocolata. Am sesizat vânzătoarea, dar nu a părut interesată”, a semnalat un clujean, pentru stiricluj.ro.

Auchan: „Regretăm acest eveniment cu totul neașteptat și izolat”

Regretăm acest eveniment cu totul neașteptat și izolat și vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori și pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.

Astfel, am dispus, conform normelor și procedurilor interne, igienizarea și deratizarea întregului magazin precum și casarea mărfurilor pentru care există cea mai mica suspiciune că au intrat în contact. Suntem în continuare în alertă și am sporit controalele și filtrele pe care le punem în practică în mod uzual.

Magazinul Auchan Cluj face cu frecvență săptămânală procesul de deratizare. Ultima deratizare a avut loc miercuri 30.06.2021. În spatele fiecărei deratizari avem un proces verbal care atestă lipsa neconformităților. În urma sesizării de azi am luat măsura de a suplimenta cu încă o deratizare în seara aceasta”, precizează cei de la Auchan.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare