sursa foto:  realitateaoltului.ro

Video Scene nebune! A fost nevoie de trei echipaje de poliție pentru a fi încătușat un bătrân care a refuzat să i se măsoare temperatura

Poliția Română a reușit să se facă de râs într-un mod incredibil! După ce un bătrân a făcut scandal și a refuzat să i se ia temperatura la intrarea în unitatea Kaufland Ferentari, s-a sunat la 112, iar polițiștii și-au făcut apariția la fața locului.

La început, trei polițiști au încercat să imobilizeze un bătrân, însă fără rezultat, fiind nevoie de apariția unui nou echipaj de poliție, ca persoana în vârstă să fie încătușată.

Pe o filmare apărută în spațiul public se vede cum la fața locului erau prezente deja două echipaje de poliție.

Reacția Poliției Capitalei

Într-un comunicat de presă, DGPMB susține că a fost vorba, de fapt, de trei persoane care au devenit recalcitranți: doi bărbați și o femeie (n.r. – și femeia apare pe filmare).

Cele trei persoane ar fi devenit violente, după ce au refuzat să li se măsoare temperatura. Acestea au fost conduse la Secția 24 Poliție, unde au fost amendate.

„La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea.

La momentul în care polițiștii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante și au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate și conduse la sediul subunității de poliție.

Persoanele au fost sancționate contravențional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal și împiedicarea intervenției polițiștilor în îndeplinirea obligațiilor de serviciu.”, este mesajul transmis de Poliția Capitalei.

Vezi și Vechea gardă a lui Florian Coldea, mișcare în plină stare de urgență! Cum ar fi forțat mâna actualei conduceri a SRI

Se zguduie sistemul medical! Nume greu implicat în contracte dubioase. Fiica angajata beneficiarului

EXCLUSIV Haos în Guvern! Greșeală după greșeală în ultimele zile

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare