VIDEO Șefa DSP Timiș s-a făcut de râs, în timp ce dădea detalii despre un caz de coronavirus: ‘Lumina chiar mă deranjează’

Șefa DSP Timiș, Cornelia Cismaș-Malac, s-a făcut de râs, în timpul unei conferințe de presă în care dădea detalii despre cazul femeii de 38 de ani, din Timișoara, care a fost diagnosticată cu coronavirus.

Cișmaș-Malac nu a fost capabilă să-și ducă la bun sfârșit discursul, întrerupându-l de mai multe ori. Șefa DSP Timiș ba a dat vina pe lumină, ba pe faptul că e mult prea obosită, după cum se poate observa în filmarea de mai jos.

Imaginile au fost prezentate de jurnalista Anderka-Maria Iancea (PRO TV), care a precizat că „e nevoie de oameni care sunt în stare să zica coerent două fraze”.

Las asta aici ca sa nu ne mai intrebam de ce.

Cineva trebuie sa isi asume ce zice si cum dracu sa faca asta cand toti is presati de functiile politice?! In plus, e nevoie de oameni care sunt in stare sa zica coerent doua fraze.

Imagini: Daniel Preda
#timis #covid19 #conferintadepresa”, a spus, pe Facebook, jurnalista PRO TV.

Vezi și

Un fost senator român trage un puternic semnal de alarmă: Serviciile secrete ale Federației Ruse organizează o misiune de destabilizare a societății române

Veste importantă! Pensii mai mari doar pentru anumiți pensionari

Politicienii, mână în mână cu clanurile interlope la Brașov

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare