sursa foto:  g4media.ro

Violeta Alexandru anunță sfârșitul unei ere: S-a terminat!

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, anunță o lovitură de senzație.

Concret, Alexandru susține că „după 3 luni de insistență, OP-urile vor pleca electronic.

Prima etapă, prima – prima, pe lanțul de acțiuni care declanșează mecanismul de plată a pensiilor și a beneficiilor sociale constă în eliberarea și trimiterea, de către Trezoreria centrală, a Dispozițiilor Bugetare către județe. Sunt niște hârtii, niște tipizate gen OP-uri, cu sumele totale confirmate pentru efectuarea plăților. Până astăzi, se trimiteau cu trenul – poșta militară (lunar, câte 3 exemplare în fiecare județ). Dacă vremea bloca trenurile, vă imaginați consecințele. #anii90

De astăzi, după 3 luni de insistență, OP-urile vor pleca ELECTRONIC. Am lucrat bine cu Alin Ignat, colegul meu din Ministerul Muncii, iar el mai departe, aproape zilnic la Ministerul Finanțelor.

Măsura ajută sistemul public, dă puțin timp în plus angajaților în pregătirea celorlalte activități până la virarea banilor. Așa înțeleg să respect angajații din sistemul public, făcând tot ceea ce ține de mine ca ei să lucreze modern, eficient. În curând, acest pas va fi privit ca și cum a venit de la sine. Nu mai are nicio importanță rezistența, bine că intră, ușor-ușor, lucrurile în normalitatea dorită.

S-a terminat era Dispoziții Bugetare pe hârtie trimise cu trenul. Greu, dar se poate să se lucreze folosind tehnologia și vizând eficiența.

Se poate! Aveți încredere!

#simplificare #eficiență #sprijinpentruangajatiiMinisterului
#MFP #MMPS #ANPIS”, a anunțat, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Vezi și

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

EXCLUSIV Audio. Atenție, Marcel Vela, avem dovada! Șef din Poliție prins pe înregistrare

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare