sursa foto:  g4media.ro

Violeta Alexandru, dezvăluiri din interior! Mișcări de trupe în PNL

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunță, pe pagina de socializare, că se fac mișcări în interiorul Partidului Național Liberal.

Conform Violetei Alexandru, PNL Sector 3 a organizat alegeri și l-a desemnat pe Antonel Tănase președinte.

Mai mult, „în următoarele două săptămâni alegerile din organizații continuă”, spune Alexandru.

„8 luni în cultura muncii și a decenței la PNL București. Organizațiile care compun PNL București trec, în aceste zile, într-o nouă etapă.

Am avut trei obiective principale atunci când Președintele PNL, Ludovic Orban alături de colegii din Biroul Executiv mi-au propus preluarea interimatului la PNL București. 1 – să ne re-apropiem de bucureșteni, să le redăm încrederea în capacitatea PNL București de a se adapta schimbărilor, trecând inclusiv printr-un test intern de integritate la nivelul conducerii. 2 – să le redăm membrilor noștri gustul pentru a face politică activă plecând de la nevoile bucureștenilor deschizând, în același timp, ușile pentru noi colegi liberali. 3 – să sprijin un proces intern, transparent, de organizare a alegerilor pentru filialele din București la capătul căruia cei mai buni lideri să fie legitimați prin vot. Acestea au fost.

Nu am vrut să prelungesc interimatul. După prezidențiale, am și propus organizarea, de îndată, a alegerilor interne pentru conducerea organizațiilor de sector și a PNL București. Sunt omul deciziilor asumate.

Ieri seară, prima organizație din București care a organizat alegeri a fost PNL Sector 3. Antonel Tănase a fost ales Președinte, în același timp fiind aleși și membrii Biroului Politic. În următoarele două săptămâni alegerile din organizații continuă. Liberalii bucureșteni trec într-o nouă etapă.

Le-am spus colegilor mei, coechipierilor mei de campanii electorale în 2019 că nu trebuie să facem nimic ieșit din comun. Dar nici nu trebuie să ne fie frică să ieșim din tipare. Bucureștiul nu are nevoie de circ ci de o bună înțelegere a nevoilor, de oameni serioși în conducere, oameni integri, credibili și capabili să susțină proiecte în Consiliul local. De calitatea oamenilor pe care îi selectăm pentru primar/consilieri va depinde evoluția în continuare a acestui sector a cărui modernizare a început, ca să fim corecți până la capăt, sub administrație liberală. Opinia mea este că administrația PSD și-a atins limitele în București. Nu generează dezvoltare. Luând Sectorul 3 înapoi, vom avea șanse să facem un pas înainte.

Organizațiile care compun PNL București trec într-o nouă etapă. Colegii mei știu ce este mai bine pentru organizații, au fost în stradă zi de zi, au auzit ceea ce ne cer bucureștenii”, susține Violeta Alexandru.

Vezi și

Veteranul de război Emil Vețeleanu (101 ani), despre 23 august 1944: Influența rusească a dus la arestarea Mareșalului Antonescu

Noua lege intră în vigoare mâine! Sunt vizați toți românii! Poliția avertizează: ‘Da, ai citit bine!’

EXCLUSIV Marcel Vela răstoarnă situația! Harta e falsă!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare