sursa foto:  Libertatea.ro

Viorel Cataramă prezent la protestul contra Guvernului din Piața Victoriei. Recent a fost declarat negativ la testul de coronavirus

Este a doua zi de protest contra Guvernului României din cauza gestionării situației pe timp de stare de urgență. Protestatarii s-au declarat nemulțumiți de măsurile luate împotriva răspândirii noului coronavirus SARS-CoV-2. Între manifestanți este și Viorel Cataramă.

Protestatarii au venit în Piața Victoriei, în urma apelurilor pe rețelele de socializare.

Bucureștenii critică autoritățile care au gestionat situația creată de epidemia de COVID-19 în România și care le-au îngrădit drepturile și libertățile.

Între protestatari este și Viorel Cataramă, care, sâmbătă, a primit al doilea test negativ de COVID-19, după ce a mers într-o comunitate focar pentru a se infecta.

Citește și: Se anunță noi proteste de amploare contra Guvernului! Cine lansează apelul la protest

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a făcut un apel la responsabilitate, pe Facebook, pentru că manifestanții nu poartă măști și nici nu păstrează distanța socială.

„Ca urmare a mesajelor din mediul online care îndeamnă la manifestații publice și nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, Jandarmeria București face următoarele precizări: Pe timpul stării de alertă, organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri sunt interzise. Pentru sănătatea dumneavoastră și protecția celorlalți cetățeni, vă recomandăm să nu participați la astfel de evenimente. Sănătatea și siguranța dumneavoastră sunt prioritatea noastră! Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!”, scriu reprezentanții Jandarmeriei București, pe Facebook, informează Mediafax.

Citește și:

Un nume greu din politică încearcă să își ascundă șpăgile de autorități, dar acestea închid ochii

EXCLUSIV Guvernul Orban, lovitură pentru angajații din SRI, SPP, STS, militari, jandarmi și pompieri! Dumitru Coarnă: ‘Le-a amputat din drepturi’

Ordonanța de Urgență a fost aprobată azi! Vești uriașe pentru zeci de mii de polițiști! Anunțul făcut de Marcel Vela

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare