sursa foto:  adevarul.ro

Viorica Dăncilă, făcută de râs de propriul fiu: Ce mesaj agramat a avut pentru Klaus Iohannis

PSD şi-a dat jos două Guverne într-un an de zile, iar acum o propune pentru funcţia de premier pe europarlamentarul Viorica Dăncilă. Vechi membru PSD, Dăncilă poate avea probleme de unde nu s-ar fi aşteptat niciodată. Fiul acesteia s-a făcut de râs pe o reţea de socializare.

A vrut să-l critice pe preşedintele Klaus Iohannis, dar a ajuns chiar el ţinta ironiilor. Fiul premierului propus s-a remarcat pe Facebook prin mai multe mesaje agramate.

Absolvent al Liceului Teoretic din Videle şi al Universităţii Ecologice din Bucureşti, angajat al OMV – Petrom, unde tatăl său este manager, Victor Dăncilă a comis-o grav de tot. Fan declarat al echipei Dinamo Bucureşti, al lui Liviu Dragnea, Adrian Năstase sau Victor Ponta, fiul Vioricăi Dăncilă a vrut să-l critice pe Klaus Iohannis. Ce a ieşit…Pe 2 februarie 2017, când mama lui condamna la Bruxelles protestele masive împotriva Ordonanţei 13, Victoraş s-a dezlănţuit.

„Te-ai opus cind Ponta a vrut sa interzica exportul de lemn pt a opri distrugerea Padurilor, Te-ai opus desfiintarii a 102 Taxe si Cresterii Pensiilor , Burselor, Salariilor medicilor şi Salariului Minim. Te-ai opus primei numiri de Premier facuta de Alesii Poporului Roman fara a prezenta motivarea. Spui ca bugetul e supraevaluat dar ceri mai multi Bani pt Securisti! Iata doar citeva motive pt care nu esti Presedintele Meu!”, a tunat Dăncilă junior la adresa şefului statului.

O prietenă a tânărului a reacţionat, susţinând că îi va da block lui Victor Dăncilă pentru că nu poate avea în lista sa prieteni cu o astfel de gândire. „Victor…nu pot sa am asa ceva in lista mea de prieteni. Este rusinos. Vei primi un block”, i-a scris tânăra.

„Ghinion toţi trebuie să «simpatizam» doar 1 partid dar asta e democratia fiecare cu convingerile lui”, a venit răspunsul lui Victor Dăncilă.

„Nu văd ce legătura are preşedintele in momentele astea !?! Oamenii contesta OUG-urile date de Guvern, nimic altceva! Semnat, o persoana care nu simpatizează nici un partid politic”, îi scrie o altă tânără lui Victor Dăncilă.

Replica lui Victor Dăncilă nu a întârziat să apară.

„Sincer pentru mine are. Nu am fost unul dintre cel care l-au votat si pana la urma a devenit si presedintele nostru nu cred ca a iesit lumea in strada pentru asta. Si ok am vazut o parte care protesteaza doar pentru ordonanta dar cand deja sunt pancarde jos guvernu jos psd cred ca are alta relevanta…… dar asta este strict parerea mea cum si cei care protesteaza au parerea lor. Un presedinte al „Romaniei” implicit al tuturor romanilor ar trebui sa nu dezbine ci sa apropie romanii si sa fie un mediator nu un jucator”, scrie fiul Vioricăi Dăncilă.

În final, Victor Dăncilă mai lasă un comentariu din care este destul de greu să înţelegi ce a vrut să spună. „Dupa ultimile declaratii ale domnului de la cotroceni am inteles tot comportamentul asta „oamenii mei”. Noi nu suntem Ghinion”, mai spune fiul lui Dăncilă.

Vezi și Pe cine ar prefera de fapt Klaus Iohannis ca premier! Strategia președintelui

SURPRIZĂ! La ce salariu ar urma să RENUNȚE Viorica Dăncilă, dacă va fi acceptată ca premier de președintele Klaus Iohannis

ATENȚIE la etichetă! Cel MAI MARE lanț de supermarketuri din România VINDE produs

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare