sursa foto:  antena3.ro

Viorica Dăncilă nu se joacă! Pe cine a dat în judecată

Președintele Partidului Social Democrat și premierul României, Viorica Dăncilă, nu se mai joacă! 

Viorica Dăncilă și PSD au dat în judecată cel mai mare furnizor de găzduire a domeniilor de internet din Romania (Romarg SRL) și cel mai important institut de cercetare-dezvoltare şi inovare în domeniul tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor din România (ICI Bucureşti) pentru domeniul www.vioricadancila.ro, informează Știripesurse.ro.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, procesul a fost deschis la Tribunalul București pe 2 septembrie, pentru „drepturi de proprietate intelectuală” și primul termen de judecată este pe 10 octombrie.

Momentan adresa vioricadancila.ro nu poate sa fie accesată. „Pagina web de la http://vioricadancila.ro/ poate fi temporar nefuncțională sau a fost mutată definitiv la o nouă adresă web”, se precizează dacă încercați să accesați această adresă.

În registrul de domenii RoTLD apare că proprietarul adresei de internet vioricadancila.ro este o „persoană fizică” și că domeniul se află pe serverele Romarg. Se mai mentioneaza ca domeniul se afla pe rolul justitiei intr-un dosar cu numarul 26067/3/2019, identic cu numarul dosarului de la Tribunalul Bucuresti.

Domeniul vioricadancila.ro a fost inregistrat pe 7 iunie.

Vezi și Harta rețelei de proxenetism din care ar face parte Dincă! Cum acționau traficanții de carne vie

Victorie pentru Guvernul Dăncilă! Omul USR-PLUS a fost învins

Vești bune pentru români! Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor

content-image

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare