sursa foto:  antena3.ro

Viorica Dăncilă, torpilată înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale! S-a aflat ce lovitură a încasat săptămâna trecută

Președintele PSD și candidatul formațiunii la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a încasat, săptămâna trecută, o lovitură puternică.

STIRIPESURSE.RO a intrat în posesia unui extras dintr-o plângere penală făcută la DNA pe 15 noiembrie împotriva mai multor nume sonore din politică și sport, pe listă fiind candidatul PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă, doi foști miniștri social-democrați, dar și cunoscuții Mihai Covaliu și Ion Țiriac.

Iacov Napoleon Tudor Spartacus, reprezentant legal al asociatiei CS Triumf 2000 Craiova si presedinte al Asociatiei Sportive Fotbal Club Progresul Bucuresti, a depus plangere penala impotriva urmatorilor:

  • Viorica Dancila
  • Eugen Teodorovici
  • Bogdan Matei (ex-ministru al tineretului si sportului)
  • Mihai Covaliu (presedinte COSR)
  • George Cosac (presedinte Clubului Sportiv Dinamo)
  • Ioan Țiriac (presedintele Federatiei Romane de Tenis)
  • Marky Jeno (cetatean strain, din Ungaria, proprietarul si directorul turneului international de tenis Bucharest Open, organizat pe Arenele BNR in 15-21 iulie)

Plângerea penală este aici.

DNA a transmis ieri ca nu a chemat-o la audieri pe Dăncilă. La vestea neoficială că ar urma audierea lui Dăncila la DNA înainte de turul II, finul lui Klaus Iohannis a dat share informatiei pe contul sau de Facebook.

Iacov a făcut o plângere penală şi împotriva Federaţiei Române de Fotbal, la sfârșitul anului 2017, invocând nelegalităţi în contractul lui Daum, cu centrele de excelență și modalitatea în care au fost introduse în competetiții. Procurorii DNA nu au găsit nimic.

În realitate, Tudor Spartacus s-a răzbunat pe conducerea FRF. Fratele lui, Costi Iacov, a candidat la președinția FRF în 2010. Şi a pierdut.

Iacov Napoleon Tudor Spartacus este un procesoman dacă ar fi să ne luam după portalul instanțelor de judecată unde apare în mai multe cauze.

Vezi și

EXCLUSIV S-a început destructurarea ‘pe ascuns’ a unei instituții de forță! Mutare ‘în mare liniște’, fără acordul Guvernului Orban?

Lovitură pentru sute de mii de români! Mutarea pe care o pregătește Guvernul Orban

Toți pensionarii sunt vizați- Ce se întâmplă din toamna anului 2021

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare