sursa foto:  antena3.ro

Viorica Dăncilă vrea să câștige alegerile prezidențiale… ‘de anul trecut’

O nouă gafă de proporții a președinteului PSD, Viorica Dăncilă! Liderul social-democrat a declarat într-o conferinţă de presă organizată la sediul PSD din Kiseleff că scopul PSD este să câştige toate alegerile de „anul trecut”. Întrebată cât timp va rămâne în fruntea partidului după alegerile prezidenţiale, fostul premier a spus: „Atâta timp cât voi merge pe o pantă ascendentă”. 

„Atâta timp cât voi fi susţinută de cei 500.000 membri PSD, (voi fi preşedintele partidului-n.r.), atâta timp cât nu vom organiza un congres în care alegerile sunt libere, atâta timp cât voi merge pe o pantă ascendentă pentru acest partid. Am luat partidul de la 22%, a scăzut la 17%. După ce se pierd alegerile, e normal acest lucru. În momentul în care voi duce acest partid la un nivel care să reflecte puterea acestui partid, sunt convinsă că nu vor fi voci care să vrea să schimbe un preşedinte pentru a înlocui o persoană cu alta, pentru că nu asta este scopul PSD. Scopul PSD este să câştige alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare de anul trecut”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă Viorica Dăncilă. Nu este prima oară când Viorica Dăncilă face gafe de exprimare. Recent a spus că luptă ”împotriva unei ţări în care să se regăsească toţi românii”.

Vezi și

EXCLUSIV Avem toate contractele cu fonduri europene ale lui Dan Barna! Partener în proiecte de peste 20 de milioane de euro

‘Asul’ care i-a dat lovitura de grație Vioricăi Dăncilă! Guvernul Orban, instalat dintr-o florărie

Mega-lovitură! Sancțiunile se vor majora de la 1 ianuarie 2020

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare