sursa foto:  aktual24.ro

Care a fost cea mai virală știre despre Congresul PSD! Atracția de la CEX

Mult așteptatul Congres al PSD de pe 10 martie ne-a amintit mult de trecut. Cumva parcă am retrăit o filă de istorie pe care o lăsasem în urmă. Un singur om a reușit să se impună total într-un partid care numără aproape un milion de voci, voci care nu se mai aud. Cei câțiva rebeli au fost imediat puși la zid și anihilați și riscă în momentul acesta chiar să fie excluși din partid. Asta dacă luăm în calcul istoria recentă, când Sorin Grindeanu, Victor Ponta sau Mihai Chirica au fost eliminați din PSD fără drept de apel, după ce au avut alte opinii decât cele ale liderului PSD.

Că Viorica Dăncilă a devenit numărul 2 în PSD nu este nicio surpriză. Finalul era de altfel așteptat, la fel cum și numele celor 16 vicepreședinți era cunoscut încă înainte de vot. Știrea care a fost însă principala atracție a fost cea generată de Irina Tănase, frumoasa tânără de 25 de ani, care este iubita lui Liviu Dragnea. Aceasta i-a fost în trecut consilieră președintelui PSD, însă înainte de acest lucru a lucrat la Asesoft, firma lui Sebastian Ghiță.

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Irina Tănase a stat în primul rând între Carmen Dan, ministrul de Interne și Gabriela Firea, primarul general al Capitalei și s-a întreținut mai mult cu aceasta din urmă. În spatele ei au stat miniștri importanți din Guvern, ca Eugen Teodorovici de la Finanțe de exemplu. Prezența ei la acest congres a fost una îndelung marcată de presa, dar comentată discret. Interesant este că Liviu Dragnea a decis să fie însoțit de ea la acest eveniment, putând să sugereze pe mai târziu că ar putea fi Prima Doamnă a României. Deși ALDE insistă că cel care ar trebui să candideze la alegerile prezidențiale din 2020 este Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea își croiește drum pentru el și cu siguranță nu-i va permite partenerului său de coaliție să-i ia fața. Mai ales că se consideră și chiar a dovedit că este cel mai puternic lider politic la ora actuală.

Citește și…

Scandal MONSTRU! Kaufland RECIDIVEAZĂ! Ce s-a întâmplat AZI

Suma este FABULOASĂ! Ce avere ar fi avut, de fapt, milionara Israela Vodovoz, găsită decedată vineri

Un gigant italian și-ar pregăti un ADEVĂRAT TUN în România! Sute de angajați îl așteaptă! Unde ar vrea să investească

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare