sursa foto:  dcbusiness.ro

Virgil Popescu: ‘Nu privatizăm nimic! Statul trebuie să fie acționar majoritar în toate societățile și companiile de interes strategic național!’

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat că ”statul trebuie să fie acționar majoritar în toate societățile și companiile de interes strategic național”.

 

”Ca în povestea cu Petrică și Lupul, pe diverse voci, aud că se strigă ”Ne vând țara”. Asta după ce premierul Florin Cîțu a anunțat că Guvernul vrea să abroge Legea 173/2020 care a reglementat interdicţia, pentru o perioadă de 2 ani, de înstrăinare a acţiunilor deţinute de stat la companiile şi societăţile naţionale, la bănci şi la orice altă societate la care statul are calitatea de acţionar. Un demers legislativ pe care îl susțin și am mai anunțat asta.

ÎNSĂ, nu privatizăm NIMIC! Așa cum am spus și în cadrul ultimelor audieri, nu PRIVATIZĂM NIMIC!
STATUL TREBUIE SĂ FIE ACȚIONAR MAJORITAR ÎN TOATE SOCIETĂȚILE ȘI COMPANIILE DE INTERES STRATEGIC NAȚIONAL! Și așa va fi!
Listarea unor pachete minoritare de acțiuni pe bursă nu înseamnă PRIVATIZARE, ci șansa de modernizare, de a face investiții, de care, evident, va beneficia fiecare român.
P.S. În continuare cred că nu este bine să ne folosim de manipulare și de temerile ascunse ale unor oameni, doar că să obținem un interes electoral efemer”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

Citește și:

A izbucnit un scandal uriaș în Poliție! ‘Uite, măi prăpăditule!’, ‘Fugi înapoi la nașul tău și pupă-i ghiulul’, ‘Tu mă ameninți pe mine?’

SURSE Lucian Bode ar urma să dea startul la ‘execuții’! Bogdan Despescu ar avea zilele numărate în fruntea MAI!

Super veste pentru mii de români: Cine se implică în acest tip de proiect poate obține venituri considerabile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare