Vlad Voiculescu, prins în ofsaid! Marcel Ciolacu: ‘A știut că nu funcționează acel TIR în care au murit trei oameni’

 Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a ştiut că TIR-ul de Terapie Intensivă de la Spitalul „Victor Babeş” din Bucureşti nu funcţionează.

„Eu, personal, Marcel Ciolacu, am vorbit cu trei manageri de spitale din Bucureşti. Trei manageri de spitale din Bucureşti mi-au zis că au avut o videoconferinţă cu domnul ministru al Sănătăţii, cu doamna Moldovan, cu domnul Arafat, cu toţi managerii, şi spitale private şi spitale ale ministerului, şi spitale din subordinea Primăriei, unde managerul de la spitalul cu incidentul de aseară cu trei decese (Spitalul ‘Victor Babeş’ – n.r.) a spus textual – nu funcţionează TIR-ul pe care ni l-aţi trimis de la Ploieşti”, a susţinut Ciolacu, la Antena 3.

El a adăugat că marţi a vorbit cu colegii săi de la Ploieşti şi i s-a confirmat faptul că managerul a anunţat că TIR-ul de ATI nu funcţionează.

„Cei de la Ploieşti au disponibilizat acest TIR pentru că nu a funcţionat la Ploieşti şi domnul ministru a spus – voi vorbi eu cu firma, firma s-a dovedit a cui este, a unui fost ministru liberal, ca să vedem ce remediem. Deci ministrul a ştiut că nu funcţionează acel TIR în care au murit trei oameni”, a afirmat Ciolacu.

Liderul social-democraţilor a reamintit că PSD a depus o moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi este curios dacă cei de la PNL şi UDMR „vor menţine un om când avem incidente şi se pierd vieţi omeneşti”, notează agerpres.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare