sursa foto:  ziarulromanesc.net

Vladimir Putin dă cărțile pe față: Obiectivul Rusiei este capturarea completă a regiunii ucrainene Donbas

Preşedintele rus Vladimir Putin a transmis luni că obiectivul Rusiei este capturarea completă a regiunii ucrainene Donbas.

 

 

 

În faţa invitaţilor externi la un forum militar anual organizat în apropiere de Moscova, liderul de la Kremlin a susţinut, încă o dată, că ”teritoriul regiunii Donbas este eliberat pas cu pas”.

În cadrul reuniunii au fost prezentate tancuri şi rachete ruseşti, Putin lăudând companiile producătoare de arme ruseşti pentru faptul că echipează forţele militare cu ”arme moderne care astăzi contribuie la victorie”.

Compania rusă de stat Rosoboronexport a subliniat că sancţiunile occidentale contra Moscovei nu afectează exporturile de echipament militar rusesc. Până la finalul lui 2023 cinci sisteme de apărare S-400 vor fi livrate Indiei, a spus şeful Rosoboronexport, Aleksandr Miheev. Totuşi, directorul Serviciului federal rus pentru cooperare tehnico-militară, Dmitri Şugaev, a recunoscut că s-au înregistrat anumite probleme logistice ”legate de evenimentele politice”, scrie agerpres.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare