sursa foto:   AFP

Vladimir Putin, mesaj către Occident referitor la acuzele că el este de vină pentru haosul economic: Vom avea o discuţie serioasă cu ei

Preşedintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a transmis luni că va avea o discuţie serioasă cu Occidentul cu privire la afirmaţiile acestuia că el ar fi principalul vinovat pentru haosul economic provocat de conflictul din Ucraina, scrie agerpres.ro

 

 

În cadrul unei întrevederi la reşedinţa sa din Soci, staţiune balneară de la Marea Neagră, Putin i-a spus omologului său belarus Aleksandr Lukaşenko că economia Rusiei merge bine, în pofida sancţiunilor. Imagini de la această întâlnire au fost difuzate de media de stat ruse.

Lukaşenko a declarat că sancţiunile au impulsionat cele două ţări să se concentreze pe autodezvoltare şi că elitele din Occident s-au înşelat cu privire la cauzele problemelor lor economice.

‘Cât priveşte economia, mulţumim Occidentului pentru că ne-au dat un astfel de impuls spre propria noastră dezvoltare’, i-a mărturisit Lukaşenko lui Putin, care a zâmbit şi a dat aprobator din cap.

„Ceea ce se întâmplă acolo (în Occident) este că ei au subestimat într-adevăr lucrurile citind propriile media. S-au ales cu inflaţie şi spun – e adevărat – că ‘Putin este vinovat’. ‘Putin este vinovat pentru toate’ „, a afirmat Lukaşenko.

De cealaltă parte a unei măsuţe, Putin şi-a muşcat buzele şi a dat din cap.

‘Vom avea o discuţie serioasă cu ei’, a spus în replică Putin, schiţând un zâmbet forţat, transmite AGERPRES

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare