digi

sursa foto:  facebook

Voucher de sute de lei pentru abonații DIGI! În ce condiții puteți beneficia de bani

 Vin vești bune pentru cei care aleg să se porteze în rețeaua DIGI. Companie de telecom aduce o ofertă de nerefuzat. Mai exact, va oferi un voucher de 500 de lei în anumite condiții.

Concret, cei care aleg să renunțe  la operatorul actual și să treacă în rețeaua celor de la Digi, păstrându-și totuși numărul de telefon, vor primi un voucher online de 500 de lei. valabil.

 

Cum poate fi folosit voucherul

Digi RCS & RDS și-a obișnuit clienții cu oferte de neratat. Digi RCS & RDS este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații din țara noastră.

Compania oferă servicii de televiziune prin cablu, internet de mare viteză, telefonie fixă și mobilă, precum și o gamă largă de servicii digitale.

Digi RCS & RDS a lansat o nouă ofertă  extrem de tentantă. Astfel, cei care aleg să-și porteze numărul de telefon în rețeaua Digi vor primi un voucher de 500 de lei  pentru achiziționarea unui telefon Xiaomi 14.

Mai mult, compania oferă și 50% reducere la abonamentul nelimitat pentru cei care se portează.

Citește și: Abonații Digi RCS RDS au primit o veste majoră. Orice client din Spania care deține un abonament de telefonie mobilă va beneficia de noua tehnologie

 

Ofertă inedită, la doar 7 lei

Digi RCS & RDS oferă frecvent numeroase beneficii atât clienților vechi, cât și cei care vor să devină clienți. Mai exact,  pentru cei care se portează la Digi RCS & RDS, oferta este de 50% reducere la abonament în primele 6 luni și telefoane în 24 de rate, fără avans!

În cazul în care îți portezi mai multe numere la DIGI, ai preț din ce in ce mai mic la abonamentul BUSINESS NELIMITAT, de la 1,25 euro/lună (circa 7 lei). Tariful nu include TVA.

De asemenea, pentru 1 – 5 abonamente portate, plătești 1,65 Euro/lună, timp de 6 luni, pentru  6 – 19 abonamente prețul e de 1,45 euro/lună, timp de 6 luni, iar la peste 20 de abonamente,  costurile cu fiecare număr în parte scad la 1,25 euro/lună, timp de 6 luni.

Vești bune pentru clienții Digi din Spania

DIGI RCS RDS Spania a anunțat lansarea celei mai noi tehnologii din domeniul telecomunicațiilor, 5G, disponibilă începând cu data de 12 februarie 2024, fără costuri adiționale, tuturor clienților de telefonie mobilă care dețin terminale compatibile.

Potrivit companiei, serviciul 5G reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru nevoile de conectivitate ale utilizatorilor DIGI care reduce latența și asigură o navigare mai rapidă.

Potrivit companiei, tehnologia 5G aduce o serie de avantaje semnificative, și anume, viteză sporită, latență redusă și conexiune stabilă.

  • Viteză sporită: Cu tehnologia 5G, viteza de transfer a datelor este mai mare decât în cazul tehnologiei 4G, ceea ce permite accesul rapid la conținutul online și descărcarea facilă a fișierelor multimedia.
  • Latență redusă: Serviciul 5G oferă o latență redusă, ceea ce poate contribui la o experiență îmbunătățită pentru navigarea pe internet, redarea conținutului VR, a jocurilor de înaltă rezoluție și în reducerea timpului de răspuns al aplicațiilor online.
  • Conexiune stabilă: Rețeaua 5G poate susține un număr considerabil mai mare de dispozitive conectate simultan și asigură o conexiune mai stabilă, ceea ce implică o d

TAGS

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare