sursa foto:  Facebook

Abonații Digi RCS RDS au primit o veste majoră. Orice client din Spania care deține un abonament de telefonie mobilă va beneficia de noua tehnologie

DIGI RCS RDS Spania anunță lansarea celei mai noi tehnologii din domeniul telecomunicațiilor, 5G, disponibilă începând cu data de 12 februarie 2024, fără costuri adiționale, tuturor clienților de telefonie mobilă care dețin terminale compatibile. Potrivit companiei, serviciul 5G reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru nevoile de conectivitate ale utilizatorilor DIGI care reduce latența și asigură o navigare mai rapidă.

În data de 12 februarie 2024, filiala Grupului DIGI din Spania a inaugurat serviciul de comunicații mobile 5G, prin care reiterează angajamentul companiei de a oferi clienților săi soluții performante, acoperire și conectivitate la cele mai avansate standarde tehnologice și la cele mai accesibile prețuri. Odată cu lansarea noii tehnologii, abonații de telefonie mobilă DIGI Spania se vor bucura de o experiență optimă de navigare: capacități superioare pentru accesul la internet, transfer rapid de date, stabilitate crescută a conexiunii și latență redusă.

În acest sens, orice client DIGI care deține un telefon mobil compatibil se va putea conecta automat la rețeaua 5G, fără costuri suplimentare. Consumatorii care doresc să experimenteze beneficiile și performanțele tehnologiei 5G, pot contracta serviciile de telefonie mobilă prin intermediul site-ului www.digimobil.es, prin apel gratuit la 1200 (număr accesibil în rețeaua DIGI Spania) sau la 919 120 120 (pentru apelurile din rețelele altor operatori de pe teritoriul Spaniei), la oricare dintre punctele de vânzare sau la standurile DIGI din centre comerciale importante din Spania.

Citește și: Compania Digi RCS RDS schimbă regulile pentru clienți. De-acum toți vor putea să facă asta cu ajutorul telefonului mobile

Digi RCS RDS Spania, avantajele tehnologiei 5G

Potrivit companiei, tehnologia 5G aduce o serie de avantaje semnificative, și anume, viteză sporită, latență redusă și conexiune stabilă.

  • Viteză sporită: Cu tehnologia 5G, viteza de transfer a datelor este mai mare decât în cazul tehnologiei 4G, ceea ce permite accesul rapid la conținutul online și descărcarea facilă a fișierelor multimedia.
  • Latență redusă: Serviciul 5G oferă o latență redusă, ceea ce poate contribui la o experiență îmbunătățită pentru navigarea pe internet, redarea conținutului VR, a jocurilor de înaltă rezoluție și în reducerea timpului de răspuns al aplicațiilor online.
  • Conexiune stabilă: Rețeaua 5G poate susține un număr considerabil mai mare de dispozitive conectate simultan și asigură o conexiune mai stabilă, ceea ce implică o distribuție mai eficientă a resurselor infrastructurii mobile.

Subsidiara Grupului DIGI din Spania este primul operator de rețele virtuale mobile (MVNO) din piață și al cincilea operator mobil din Spania, deservind peste 4,5 milioane de conexiuni mobile și peste 1,2 milioane de conexiuni fixe. DIGI Spania a încheiat primele 9 luni ale anului 2023 cu o cifră de afaceri de 466 milioane de euro.

Vezi și: Românii vor da buzna la Digi RCS RDS România în februarie 2024. Ce ofertă majoră pune la bătaie compania

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare