sursa foto:  reportervirtual.ro

Zoltan Teszari e în culmea fericirii! Digi a dat lovitura

DIGI Communications a dat lovitura în primul semestru din 2017, iar acționarul Zoltan Teszari este, fără doar și poate, în culmea fericirii. 

În primele șase luni ale anului, DIGI Communications a înregistrat un profit net de 31,8 milioane euro, în creştere cu 389%, comparativ cu perioada similară din 2016. Adică compania la care Teszari este acționar a obținut, 2017, un profit de patru ori mai mare decât anul trecut.

„Veniturile noastre (cu excepţia veniturilor între segmente şi alte venituri) pentru perioada de şase luni încheiată la 30 iunie 2017 au fost de 454 milioane euro, faţă de 405,2 milioane euro pentru perioada de trei luni încheiată la 30 iunie 2016, o creştere de 12%. Cheltuielile de exploatare totale (exceptând cheltuielile între segmente şi alte cheltuieli, dar incluzând cheltuielile cu amortizarea şi ajustările pentru depreciere) pentru perioada de şase luni încheiată la 30 iunie 2017, au fost de 399,1 milioane euro, în comparaţie cu 371,2 milioane euro pentru perioada de şase luni încheiată la data de 30 iunie 2016, respectiv o creştere de 7,5%”, se arată se arată într-un raport transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB), informează Agerpres.

Compania a realizat, în România, venituri de 329,7 milioane euro, în perioada ianuarie-martie, în urcare cu 12%. Cheltuielile din activităţi operaţionale au fost de peste 222,4 milioane euro, precizează sursa citată.

Vezi și Anunț URIAȘ al Olguței Vasilescu! „O altă promisiune ÎNDEPLINITĂ”

Alertă de la Guvern! O nouă ordonanță cu impact asupra tuturor românilor

Râzi cu lacrimi! Mail intern: ce cuvinte au fost interzise românilor de o companie străină cu sediul în țara noastră

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare