sursa foto:  despreteatru.wordpress.com

Actorul Victor Rebengiuc intră în războiul Ordonanțelor! Ce îi solicită lui Dragnea

Ajuns la 83 de ani, legendarul actor Victor Rebengiuc i-a felicitat pe oamenii care au ieșit în stradă, să protesteze împotriva OUG privind modificarea Codului Penal și a Guvernului Grindeanu.

Îndrăgitul actor este de părere că acest act normativ trebuie călcat în picioare. De asemenea, acesta îi solicită liderului PSD, Liviu Dragnea, să explice cum de a ajuns să aibă o asemenea avere.

„S-o calce în picioare (n.r. – OUG privind modificarea Codului Penal), să nu mai existe, pentru că este o nebunie, o tâmpenie, este o invitaţie la hoţie. Tot auzeam în ultima perioadă pe la diverse televiziuni că DNA-ul a devenit o nenorocire… DNA-ul a atacat numai hoţii. Şi că oamenii politici sunt ameninţaţi… Păi, dacă oamenii politici fură cel mai mult, cine-i de vină? Să se uite la ei acolo.

Să ne explice, domnul Dragnea, de exemplu, cum poate el să aibă o asemenea moşie de nu ştiu câte, şapte hectare, cu piscină, cu teren de tenis, cu nu ştiu câte clădiri pe ea acolo. Eu sunt un om care munceşte de peste 60 de ani de zile şi abia am şi eu un apartament şi o maşinuţă, împreună cu soţia mea, amândoi am muncit pe rupte, eu de 60 de ani, ea de 50”, a afirmat Victor Rebengiuc, într-un interviu acordat site-ului rfi.ro.

Vezi și Moise Guran reacționează după anunțul referitor la abrogarea OUG: „E neconstituțională”

Fost luptător de K1, atac virulent la Iohannis!

Atenție! Greșeala care îngroapă PSD. Guvernul Boc în acțiune

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare