sursa foto:  newstrack.ro

Acuzații dure la adresa Guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR: ‘Din scandalul Cîțu-Voiculescu aflăm că a fost construit, în secret, un sistem de vaccinare paralelă, pentru șmecherii de partid și de stat!’

Partidul Social Democrat (PSD) afirmă că din scandalul Cîțu-Voiculescu reiese că guvernarea PNL – USR PLUS – UDMR a construit în secret, un sistem parale de vaccinare, ”pentru șmecherii de partid și de stat”.

 

„Din scandalul Cîţu-Voiculescu aflăm că guvernarea PNL/USR-PLUS/UDMR a construit, în secret, un sistem de vaccinare paralelă, pentru şmecherii de partid şi de stat! Românii de rând, oamenii cu probleme medicale sau bătrânii au devenit neesenţiali pentru actuala putere, imediat după alegeri. Acesta este motivul secretizării datelor: românii să nu afle că pentru majoritatea – daţi cu raţia, pentru pilele partidului – apăsaţi acceleraţia!”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Citește și: 

S-au confirmat sursele Bugetul.ro! ‘Adierea de PSD’ din USR a prins o funcție-cheie! Din echipa Barna ajunge la Ministerul Muncii!

Lovitură! Parlamentul a respins definitiv acest beneficiu pentru medicii din linia întâi în lupta cu COVID-19

SURSE DNA ar fi descins la ANPC! Procurorii fac verificări pe modul în care s-au făcut detașările în posturile-cheie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare