sursa foto:  viva.ro

Adevăratul motiv! De ce a fost dată afară Mihaela Rădulescu

În urmă cu două săptămâni, Mihaela Rădulescu și-a anunțat plecarea din show-ul  „Românii au talent”, pe pagina sa personală de Facebook, evitând totuși să menționeze adevăratul motiv.

Cât timp a fost jurat în cadrul show-ului „Românii au talent”, Mihaela Rădulescu a fost aspru criticatp cu privire la gesturile și comentariile acesteia, care, de mult ori erau răutăcioase. Din cauza fanilor emisiunii care au amenințat că nu se mai uită la emisiune până când aceasta nu va fi înlăturată, șefii PRO TV au comandat un studiu de piață pentru a vedea raiting-ul emisiunii.

Reacțiile negative ale brunetei au avut un impact negativ asupra raiting-ului, acesta scăzând drastic. În aceste condiții, reprezentanții au forțat-o pe Mihaela Rădulescu să-și anunțe plecarea din televiziune.

Anunțul că aceasta nu va mai face parte din jurul „Românii au talent” a fost primit cu bucurie de către fanii emisiunii, fapt ce denotă că aceasta nu mai avea deloc farmec, potrivit cancan.ro.

Citește și:

EXCLUSIV! Pe cine vede Ecaterina Andronescu ca viitor premier și cine decide posibilul înlocuitor al lui Liviu Dragnea în fruntea PSD

De mâine se aplică această lege! Toți conducătorii auto din România vor avea acest drept

EXCLUSIV! Ecaterina Andronescu „atacă” subiectul momentului! Atuul pe care îl are în războiul cu Liviu Dragnea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare