sursa foto:  g4media.ro

Afaceristul Ștefan Mandachi dă o nouă lovitură în afaceri!

Afaceristul Ștefan Mandachi dă o nouă lovitură în afaceri! După ce a vândut lanțul de restaurante Spartan, acum raportează un profit în creștere la complexul hotelier Mandachi Hotel&Spa.

Mandachi Hotel&Spa, primul hotel din România care integrează mai multe concepte francizabile, raportează rezultate în creștere în acest an. Complexul hotelier de patru stele din Suceava a anunțat pentru primele nouă luni din 2023 o majorare a cifrei de afaceri de 17,5%, precum și a profitului de exploatare cu 32%, se precizează într-un comunicat de presă.

Rezultatele au fost susținute de creșterea numărului de camere vândute (+7%) și de oaspeți cazați (+8%). O contribuție substanțială a avut însă și departamentul de evenimente și evenimente corporate, care a înregistrat un plus substanțial de 50% a numărului de participanți.

„În primele nouă luni din 2023, numărul total de oaspeți – în hotel, restaurant, Spa și la evenimente – a depășit 93.000 de persoane. Per total, în cei cinci ani de activitate, Mandachi Hotel&Spa a atras peste 640.000 de turiști din 100 de țări.

Pe primele locuri în clasamentul țărilor de proveniență sunt Ucraina, Italia, Germania, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. La nivel național, pe primul loc se situează Bucureștiul, urmat de județele Suceava, Iași, Bacău și Neamț”, a declarat Neculai Ciulu, director general Mandachi Hotel&Spa.

Management și proiecte noi

Pentru a crește nivelul de atractivitate al ofertei – adresate atât oaspeților, cât și vizitatorilor –Mandachi Hotel&Spa a anunțat, la finalul lunii septembrie, lansarea unui nou meniu tradițional și internațional.

„După luni de muncă asiduă și cercetare, noul meniu al restaurantului Cucinotti împletește autenticitatea gastronomiei românești cu rafinamentul gastronomiei mediteraneene. Fiecare detaliu de design, modul de servire, precum și flexibilitatea echipei Cucinotti contribuie la crearea unei atmosfere calde și aduce un plus de savoare chiar în inima Bucovinei”, a explicat Neculai Ciulu, director general Mandachi Hotel&Spa.

Mandachi Hotel&Spa ocupă primul loc în recomandările Tripadvisor pentru Suceava. Este singurul hotel din oraș care dispune de un centru Spa în incintă, trei saune – turcească, bucovineană și hammam – două jacuzzi, precum și de o piscină de mari dimensiuni.

Rezultatele în creștere și noutățile anunțate de Mandachi Hotel&Spa survin la șase luni după schimbarea managementului complexului. Ștefan Mandachi a ieșit din business-urile din domeniul HoReCa pentru a se concentra pe zona de educație online și activități umanitare. Ȋn vara anului 2023, el a lansat Franchise Generator, primul program de mentorat pentru antreprenorii români care vor să-și transforme afacerea într-un lanț de francize.

Mandachi Hotel&Spa a fost inaugurat în 2018, în urma unei investiții de aproximativ opt milioane de euro. Complexul hotelier are o capacitate de cazare de 90 de camere, pentru care a obținut clasificarea de patru stele și șase apartamente de lux, certificate cu cinci stele. Mandachi Hotel&Spa a câștigat premiul Top Hotel Awards 2022, iar rating-ul acordat de Booking.com este de 9,4, în creștere.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare