sursa foto:  https://www.antena3.ro

Afirmații făcute de Codrin Ștefănescu! ‘Fiecare organizație are obligația să-și mobilizeze la maxim toate structurile’

Codrin Ștefănescu a afirmat sâmbătă, după ce PSD a validat-o în Congres pe Viorica Dăncilă drept candidatul partidului la prezidențiale, că fiecare lider de filială ar trebui să se mobilizeze și să își asume rezultatul final.

„PSD și-a lansat azi candidatul pentru prezidențiale! Prin urmare, fiecare organizație are obligația să-și mobilizeze la maxim toate structurile. Și toți oamenii! Să-și asume fiecare șef din teritoriu rezultatul final. Pentru că așa ați decis, susținut și votat! În unanimitate!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook, potrivit Mediafax.

Social-democrații prezenți sâmbătă la Congresul extraordinar al PSD au decis desemnarea oficială a Vioricăi Dăncilă drept candidat al partidului la prezidențiale, anunțul fiind făcut de secretarul general al PSD Mihai Fifor.

Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, că nu se teme să candideze la prezidențiale, fiind mai puternică decât contracandidații „barbați care nu fac altceva decât să țipe de pe margine”. Liderul PSD și-a exprimat speranța că va ajunge primul președinte femeie al României.

Totodată, Dăncilă a precizat că nu va renunța la candidatură în favoarea lui Călin Popescu Tăriceanu.

Vezi și

Vești bune pentru pensionari- De ce veți avea parte

Vești pentru mii de români! Noi reglementări ale Legii Pensiilor

Vești uriașe pentru angajați! Veți primi un nou ajutor financiar

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare