sursa foto:  romaniatv.net

Aflat după gratii, Liviu Dragnea a făcut o mișcare neașteptată! Cum a surprins-o pe Irina Tănase

Liviu Dragnea, fostul lider al Partidului Social Democrat, ar fi făcut o mișcare total neașteptată, în timp ce se afla după gratii.

Fostul șef al Camerei Deputaților și-ar fi ras mustața în urmă cu o lună, surprinzând-o astfel pe iubita sa, Irina Tănase.

Astfel, joi, când s-a prezentat în fața judecătorilor în calitate de martor în dosarul lui Valeriu Zgonea, Dragnea ar fi avut mustața tunsă scurt.

Reporterii WOWbiz.ro au aflat, în premieră, că Liviu Dragnea și-a ras mustața la Penitenciarul Rahova în urmă cu o lună și jumătate.

„La ieșirea la apel, toată lumea a fost surprinsă de felul în care fostul lider PSD arăta. Era mai tânăr și părea și mai vioi. Nu mai avea celebrul său look”, au povestit persoane de la pușcăria din apropierea Bucureștiului.

Totodată, aceleași surse au specificat faptul că, între timp, Liviu Dragnea a hotărât să revină la imaginea care l-a consacrat, și, azi (n.r. – joi), la prima lui apariție publică, a apărut cu o mustață tunsă scurt, mai mică și mai albă decât în trecut.

Vezi și

Traian Băsescu, precizare pentru Bugetul.ro: ‘Un fals’

Vești importante pentru pensionari! Au loc noi schimbări

EXCLUSIV Elena Udrea reacționează după ancheta publicată de Bugetul.ro: ‘Totul pornește de la interesul unora dintre cei care au vrut să acapareze conducerea României’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare