sursa foto:  Facebook

Al doilea cel mai mare brand american, după Nike, joacă AGRESIV! Mutare cu impact puternic pentru piața din România

Un gigant american joacă agresiv pe piața din România. Este al doilea cel mai mare brand american de resort, după Nike. Abia intrat în România, acesta face o mutare cu impact puternic pentru piața locală.

Gigantul american de articole sportive Under Armour, al doilea în domeniu din SUA, după Nike,  își va extinde afacerile din București, urmând să deschidă un magazin propriu și în mall-ul AFI Cotroceni, care nu era inclus inițial pe lista investițiilor, informează profit.ro.

De curând, Under Armour a deschis un magazin în complexul comercial Băneasa Shopping din București. Planul prevedea ca, după intrarea în complexul din Băneasa, un nou magazin propriu Under Armour să fie deschis în Mega Mall din Capitală. Totuși, ultimele informații arată că Under Armour pregătește deschiderea unui magazin propriu în AFI Cotroceni.

Vezi și Ascensiune militară FULMINANTĂ a Principelui Radu Duda de Hohenzollern! Cum a ajuns un actor să fie COLONEL al Armatei Române

Mesaj EXPLOZIV al comisarului Traian Berbeceanu pentru cei care fac Legile Justiției! Cum a ajuns să primească jumătate din salariu

EXCLUSIV! Lovitură de teatru! Unul din oamenii de bază ai premierului Tudose și-a dat demisia

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.