sursa foto:  libertatea.ro

ALDE vrea să pună o casieră fără experiență la conducerea Rompetrol! Cine este aceasta

Coaliția PSD – ALDE pare că s-a pus pe zdruncinat toate companiile de stat din România. Mai nou, Ministerul Energiei vrea să schimbe oameni în conducerea Rompetrol Rafinare și a convocat Adunarea Generală a Acționarilor pe 16 ianuarie 2018.

Mai exact se intenționează schimbarea lui Marius Mitrus din functia de membru in Consiliul de Administratie cu Nicoleta Viorica Soisun.

Mitrus este si consultant strategie, cu atributii de consiliere a conducerii executive a BNR. In schimb, Nicoleta Viorica Soisun este fostă angajata la Cancelaria fostului premier Calin Popescu Tariceanu, dupa doi ani in care a muncit pe functia de casiera la Casa de editura si presa „Realitatea Romaneasca”. In prezent, este consilier in Secretariatul General al Guvernului.

A studiat la Facultatea de Contabilitate din cadrul Academiei de Studii Economice. Potrivit surselor HotNews.ro, este sustinuta pentru noua functie de conducerea ALDE.

Revocarea lui Marius Mitrus va avea loc incepand cu 16 ianuarie 2018, data desfasurarii Adunarii Generale a Actionarilor. Nicoleta Soisun va fi numita pentru un mandat care expira trei luni mai tarziu, pe 30 aprilie 2018. Atunci expira mandatul actualilor membri ai Consiliului de Administratie. Practic, Ministerul Energiei depune efortul de a administratorul de la Rompetrol in conditiile in care mandatul urma sa expire in scurt timp, fapt care ridica anumite semne de intrebare.

Citește și…

EXCLUSIV! Dezvăluire bombă: ce caută numele lui Adrian Țuțuianu în „povestea” TelDrum

Dezvăluire incendiară! Stela Popescu și-ar fi ales înlocuitoarea înainte de a muri! Totul despre cea care i-a luat locul

Detalii inedite despre fiica înfiată de Stela Popescu! Ce firmă conduce și ce profit a încasat până acum

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare