sursa foto:  bn24.ro

ALERTĂ! Ce urmărește de fapt PSD prin TAXA pe gospodărie impusă românilor în curând

PSD a conceput un program de guvernare utopic, care însă nu pare a fi deloc focusat pe dezvoltarea României, ci mai degrabă pe asigurarea voturilor cetățenilor asistați social. România se află în primele cinci țări din lume la consumul excesiv de alcool și în multe zone rurale crâșmele sunt pline de oameni fără ocupație, care însă sunt oricând gata să-și vândă votul pentru un pahar cu țuică. Mulți dintre acești oameni trăiesc din ajutoare sociale și pentru a fi bani în continuare pentru ei, trebuie să fie taxați în plus cei care muncesc.

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu face eforturi mari de a convinge populația că taxa pe gospodărie sau impozitul pe venit global este de fapt în avantajul românilor, dând exemplul Germaniei. Desigur că Germania nu este luată model și la capitolul drumuri de exemplu sau salarii.

În realitate, se dorește încurajarea consumului. Adică în loc să facă economii pentru a-și putea cumpăra o mașină sau o locuință, cetățenii ar trebui să cheltuiască toți banii pentru a nu plăti un impozit prea mare. Desigur se încearcă și eliminarea tranzacțiilor la negru. Mai exact toată lumea ar trebui să ceară bonuri de peste tot și să le păstreze pentru a le arăta la sfârșitul anului consultanților fiscali, care în prezent nu există, dar care probabil vor fi tot oameni de partid plătiți cu 2.000 -3.000 de euro pe lună.

Vezi și Dezvăluiri explozive din interiorul Primăriei Generale a Capitalei. Câți PENALI au pe mână banii bucureștenilor

PSD nu se gândește cum vor ști să-și facă totuși oamenii din zona rurală, fără studii, calculele pentru a plăti acest nou impozit. Teoretic ei nu au venituri peste 2.000 de lei și atunci nu plătesc nimic.

Deci scopul acestei taxe este de a lua de la cei care muncesc pentru a avea bani pentru cei care-și petrec zilele prin crâșme. În plus, votul lor este garantat, iar ei sunt disciplinați și în ziua votului se prezintă pentru a asigura continuarea celor care probabil vor transforma România din coada Europei, în coada mapamondului.

Ceea ce însă nu ia în calcul PSD este că în acest mod nu fac altceva decât să încurajeze economia subterană. Probabil pe cartea de muncă, salariile vor fi din ce în ce mai mici.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare