sursa foto:  b1.ro

Alexandru Cumpănașu intră la rupere! Iohannis vrea destabilizarea totală a României

Alexandru Cumpănașu intră la rupere! Unchiul Alexandrei Măceșanu face un atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis

”Ambiția unui politruc de a profita electoral de tragedia oamenilor, ambiție cu care am fost confruntați încă de la Colectiv: „A fost nevoie să fie răpite, violate și traficate aceste fete”, pentru ca Iohannis să aibă „Procurorii Mei”.

La zeci de metri de sediul Parchetului General, în fața Parlamentului, clanurile mafiote s-au bătut și împușcat pentru că nu s-au înțeles pe PREȚUL FEMEILOR TRAFICATE DE EI ÎN GERMANIA. La nici 50 de metri de sediul MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE, își reglau conturile traficanții de carne vie!
În acest timp, șeful CSAT nu știe decât să înjure politicieni, să se plimbe prin SUA în campanie electorală și, astfel, să încurajeze haosul de pe străzi. Oare în SUA, unde s-a preumblat Iohannis, se împușcă proxeneții în fața sediului CIA, FBI, în fața CAPITOL HILL?

Astăzi, în plin haos politic și social, s-a finalizat decapitarea instituțiilor de forță și de ordine. Iohannis a ordonat, Bănilă a executat. Acum va rezolva procurorul de caz ancheta în cazul Caracal? Vor fi destructurate, sau măcar INDENTIFICATE, rețelele de trafic de persoane? NU!

Toți cetățenii sunt, în acest moment, COMPLET lipsiți de apărare în fața acestei mafii, iar nimeni nu dă socoteală pentru eșecul instituțiilor, neavând conducere! Și totul pentru profitul electoral al politrucilor. Concret, au fost lăsate fără conducere mai toate instituțiile de forță din România, instituții cheie: PARCHETUL GENERAL, DNA, SIIJ, DIICOT, Ministerul de Interne, Ministerul Justiției.

Iohannis vrea destabilizarea totală a României pentru a avea motive să preia controlul absolut și să aibă toate instituțiile la mâna sa, pe fondul unui haos pregătit chiar de sistemul mafiot!
Nu doar bunul simț îl obligă pe Iohannis să asigure CONTINUITATEA acestor instituții, chiar și Curtea Constituțională l-a obligat să numească miniștri, acolo unde au expirat interimatele. Dar pe el nu îl interesează nici cetățenii abuzați, nici copiii traficați, nici disperarea familiilor, nici aflarea adevărului, ci doar campania electorală de la pupitrul Administrației Prezidențiale, încălcând în mod constant Constituția României.
Așa se comportă un individ disperat că SISTEMUL se prăbușește datorită NOUĂ, patrioților, celor care luptăm pentru aflarea adevărului și înlăturarea rețelelor ai căror prizonieri sunt chiar acești politruci!
Indiferent de calculele electorale ticăloase ale sistemului, indiferent de câte vieți vor mai călca mafioții în picioare, anul acesta NOI vom dărâma SISTEMUL!
ORI NOI, ORI EI!”, scrie acesta pe pagina sa de facebook.

Atenție! Riscați amenzi uriașe dacă nu respectați asta

EXCLUSIV Manipulare grosolană a lui Andrei Caramitru! Cine apare, în realitate, în dovada prezentată de USR-ist

EXCLUSIV Mesajul dat de pedofilul ucigaș când a pășit prima oară în România! Reacția companiei care l-a adus în țara noastră

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare