sursa foto:  facebook

Alexandru Cumpănașu reacționează! ‘Nu avem certitudinea că Alex este decedată sau în viață’

Alexandru Cumpănașu face un nou apel către români, dar și către ministrul de Interne, Mihai Fifor.

”MOR CU EI DE GÂT. APEL: Dragi tați, mame, frați, surori ai acestei țări. A-16-a zi de coșmar continuă pt familia Alexandrei și pt fiecare familie din România. Mă simt extrem de obosit și bombardat din toate părțile de acest mușuroi răscolit. Până acum SISTEMUL s-a dovedit mai puternic decât mine și decât dumneavoastră. De aceea am mare nevoie de sprijinul dumneavoastră în continuare. Așa că vă rog scrieți mesaje pe facebook, distribuiți ce considerați că reprezintă presiune pe autorități. În cazul acestui mesaj vă rog să votați pentru a da greutate Apelului de mai jos prin like dacă sunteți de acord cu el. După 16 zile am reușit prin lupta personală alături de mass media și dvs doar lucruri mărunte: demiterea șefului STS, demiterea șefului Poliției Naționale, demisia ministrului de Interne, demiterea șefului Polișiei Olt, demiterea șefului poliției Caracal, cercetarea disciplinară a procurilor și judecătorului din acest caz, audierea parlamentarilor de Olt. ATÂT. Este un bilanț trist și care nu mă ajută și nu va ajuta mai deloc. Nu avem certitudinea că Alex este decedată sau în viață în afara sentimentului familiei că trăiește. Nu avem complicii și rețeaua criminală din spatele acestei tragedii odioase, nu avem crimă organizată măcar din Olt arestată. Nici măcar CERCETATĂ.
De aceea fac un:
Apel catre Ministrul de Interne
prin care ii der 4 lucruri clare in mod imperios:
1. Publicarea de urgenta a Raportului ofiterului de politie care a vorbit de pe telefonul pereonal cu Alexandra. Noi (familia) am facut tot ce am putut pt a ajuta Parchetul si MAI atat cu informatii cat si cu solicitarea catre STS a conversatiilot acestei EROINE a unui intreg popor astazi fara sa-si doreasca o clipa. Daca nu va fi facut public vom depune cerere oficiala pt avea acces la el ca parte (victima) in tot acest COSMAR.
2. Publicarea unui comunicat de presa sau o declaratie de presa din partea Ministrului de Interne prin care sa clarifice daca MAI are cunostine despre retele de crima organizata in judetul Olt. Daca DA, de ce nu sunt inca arestati liderii si complicii lor din fiecare sector (politie, parchet, politica, administratii publice, etc. )
3. Un raspuns public sau SCRIS catre mine prin care sa-mi comunice daca a dispus ordine scrise si planuri de masuri pt verificarea tuturor disparitiilor de copii si nu numai nerezolvate macar din ultimii 10 ani. Ii precizez domnului ministru ca Procurorul General a semnat deja ordinele de inspectie atat fata de procurorii DIICOT cat si fata de procurorii parchetelor teritoriale asa cum a dispus deja si CSM prin Inspectia Judiciara. Politistii care au acoperit retele in ultimii 10 ani trebuie cercetati si trimisi la puscarie. Va cer in numele populatiei intregii tari aflata de mine in acest demers un raspuns public: ati semnat sau nu ordinele de control pt ultimii 10 ani? In caz contrar voi reveni cu o alta adresa scrisa.
4. Arestarea deindata a tuturor clanurilor interlope din intreaga tara impreuna cu Parchetul General despre care se presupune ca MAI si DIICOT au cunostinta si le-au documentat.
Va multunesc,
Alexandru Cumpanasu
& toti parintii, fratii, bunicii, copii acestei tari”, a declarat Cumpănașu.

Vezi și

SURSE Nicolae Alexe poate scăpa fără nicio sancțiune! Documentul care-l poate salva

O importantă bancă a anunțat! Mii de clienți sunt vizați

Vești proaste! Ce se întâmplă cu pensiile pentru aceasta categorie de români

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare