rafila

Alexandru Rafila îi face praf pe cei care spun că coronavirusul nu există: Frizează alte aspecte, nu cele legate de o judecată echilibrată

Alexandru Rafila le-a răspuns celor care susțin că coronavirusul nu există. 

El a declarat că să spui despre un lucru dovedit științific că e o conspirație, „frizează alte aspecte, nu cele legate de bunul-simț și de o judecată cât de cât echilibrată”.

Chestiunea legată de faptul că virusurile în general nu există funcționează de mult. Inclusiv când a început epidemia de rujeolă în urmă cu 4 ani în România au apărut în zona celor care se opun vaccinării informații că nu există, au făcut și pariuri.

Cred că e clar că există boli infecțioase. Cu asta cred că suntem cu toții de acord.

Aceste boli sunt transmisibile. Contactul cu o persoană bolnavă duce la apariția bolii, fie prin transmitere aeriană, fie digestivă, pe diverse căi.

Bolile astea, dacă există și suntem de acord că sunt microorganisme care le produc – virusuri sau bacterii – care pot și văzute, pentru cei care sunt curioși, și izolate. La bacterii e mai simplu că sunt mai mari, la virusuri e mai complicat că un virus e o particulă care nu se multiplică decât în interiorul unei celule pe care o infectează și atunci ai nevoie de culturi de celule, dar chiar particula virală se poate vedea la un microscop electronic, se pot vedea efectele legate de distrugerea celulelor pe care le infectează.

Să vii să spui că ceva care a fost dovedit științific nu există și că există o conspirație, eu cred că frizează alte aspecte, nu cele legate de bunul-simț și de o judecată cât de cât echilibrată„, a afirmat Rafila, la Digi24.

Vezi și

Vechea gardă a lui Florian Coldea, mișcare în plină stare de urgență! Cum ar fi forțat mâna actualei conduceri a SRI

Se zguduie sistemul medical! Nume greu implicat în contracte dubioase. Fiica angajata beneficiarului

EXCLUSIV Haos în Guvern! Greșeală după greșeală în ultimele zile

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare