sursa foto:  Facebook

Andrei Caramitru, o nouă ieșire violentă: ‘Și ticăloși, și proști’

Andrei Caramitru, consilierul pe probleme economice al președintelui USR, a explodat pe pagina de socializare, după ce doi membri ai TNL Cluj au distribuit pliante false în numele USR-PLUS.

Consilierul lui Dan Barna îi numește pe ce doi membri, care au fost ulterior excluși din PNL, și ticăloși, și proști.Totodată, el îi sfătuiește pe cei din PNL să nu fie proști, ultimul mesaj fiind adresat și celor din USR-PLUS.

„HAIDETI SA NU FIM PROSTI

Dacă urmăriți Game of Thrones (că tot am folosit ieri paralela asta). Ce au făcut ăia când pericolul a devenit prea mare pentru toți? S-au coalizat tactic ca să se apere și să distrugă orcii. Desi înainte au avut războaie între ei (și vor mai avea după ce câștiga lupta).

Așa ca – haideti sa nu fim prosti. Aia din TNL Cluj au fost si ticăloși și prosti (și au fost dați afara din partid – foarte bine). Acuma să nu fim toți prosti ca ei și sa ne dăm in cap unii la alții in timp ce PSD/ALDE/UDMR funcționează ca o armată super-organizată de anihilare. Mesajul asta e in special pentru PNL dar și pentru USR/PLUS.

Haide sa fim inteligenți și sa câștigam naibii lupta întâi. Avem timp după să ne luptăm – dar pe idei și programe nu cu prostii”, a explodat Caramitru.

Vezi și Liviu Dragnea aruncă-n aer criticile Opoziției! ‘Am fluturașul de salariu la mine’

EXCLUSIV Omul lui Băsescu reacționează, după ce Klaus Iohannis i-a refuzat propunerea: ‘Nu renunțăm’

Vești bune! Ce categorie de salariați poate cere concediu de odihnă suplimentar

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare