sursa foto:  Facebook

Antena 1 le-a declarat război și le cere despăgubiri de milioane de euro, dar ei nu au uitat de unde au plecat! Foștii jurați Chefi la cuțite s-au reunit, cuprinși de melancolie: „Îmi aduc aminte de amuletă”

În timp ce Antena 1 încearcă să intimideze publicațiile din România, foștii jurați Chefi la cuțite au doar cuvinte de laudă la adresa emisiunii. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea s-au reunit, pe data de 26 februarie, arătând o diferență majoră dintre ei și postul TV! N-au avut decât cuvinte de laudă la adresa formatului coordonat de Mona Segall.

Pe data de 22 februarie, Florin Dumitrescu a făcut o serie de declarații în care a spus că nu-i vine să creadă prin ce trece. După 9 ani în care a simțit că a avut o relație bună cu postul de televiziune, odată cu demisia, s-a trezit într-o cu totul altă realitate. Fostul jurat de la Chefi la cuțite a povestit cu ce se confruntă în plin proces. Publicațiile din România au preluat vorbele sale și au făcut materiale în baza lor.

La câteva zile după publicarea știrilor, Antena 1 a început să intimideze publicațiile din România, cerându-le să scoată materialele care îl citau pe Florin Dumitrescu. Postul de televiziune face presiuni asupra presei, cu notificări prin avocați, dar iată că chefii au cu totul o altă atitudine!

CITEȘTE ȘI: Antena 1, gata să intre în proces cu jurnaliștii, după declarațiile lui Florin Dumitrescu. Dezvăluirile despre Chefi la cuțite nu au rămas fără urmări

Ex-jurații Chefi la cuțite, atitudine de admirat în scandalul cu Antena 1

Într-o perioadă extrem de grea, în care Antena 1 le cere un milion și jumătate de euro pentru că și-au dat demisia, foștii jurați rămân zâmbitori. Pe rețelele de socializare, le-au arătat fanilor că au rămas împreună, chiar dacă au mari obstacole și se văd în sălile de judecată. Cătălin Scărlătescu a recunoscut chiar că îi este dor de amuleta de la Chefi la cuțite, în timp ce pregăteau platouri savuroase.

Florin Dumitrescu: Ce faci mă cu penseta în mână?

Cătălin Scărlătescu: Îmi aduc aminte de amuletă.

Florin Dumitrescu: Ce faci cu penseta în mână? Faci artă în farfurie?

Cătălin Scărlătescu: Îți arăt eu marfă”, extras din dialogul lor.

Așadar, oricât de porniți ar fi foștii lor angajatori, bucătarii continuă să fie optimiști și să arate nu doar pasiunea pentru gătit, ci și admirația pe care încă o poartă emisiunii. Dau dovadă că au lucrat cu grad la Chefi la cuțite, chiar dacă au ales să se despartă de formatul creat de Mona Segall. Cu producătoarea, au avut o relație excelentă încă din vremea în care erau la Masterchef, program difuzat pe Antena 1.

CITEȘTE ȘI: Florin Dumitrescu, declarații șocante în plin proces cu Antena 1. Postul TV cere despăgubiri colosale! „Mi-am pierdut toate drepturile, sunt amenințat de avocați”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare