sursa foto:  gandul.info

Anunț făcut de Victor Ponta! ‘ProRomânia va merge mai departe pe drumul pe care a pornit’

După propunerile voalate făcute la televizor de Călin Popescu Tăriceanu și de Viorica Dăncilă în sensul unei alianțe cu PRO România, Victor Ponta răspunde: Am vrut “altceva” și “altfel”.

Pe Facebook, Victor Ponta se arată liniștit și nu se grăbește să ia o decizie în privința unei posibile alianțe politice, în pofida propunerilor cu manta care au venit din partea partidelor partenere de la guvernare, grăbite să-și alăture câteva procente la alegerile prezidențiale.

”Văd că toată lumea vorbește despre candidați, alianțe, funcții …

Poate că este nevoie să spun încă o dată ce credem noi, cei de la ProRomânia, că este important:

1. Un Guvern și o administrație publică restructurate radical – nu de fațadă (foarte bine că la Interne și Externe se schimbă titularii – dar trebuie o schimbare profundă de sistem, nu doar a câtorva oameni).

2. O strategie economică total nouă și pragmatică de natură să relanseze investițiile, dezvoltarea și să ne oprească din drumul spre faliment pe care mergem cu viteza maximă (măsuri de genul “biletele de tren la studenți” și “taxa de solidaritate” sunt ca aspirina la o boală gravă!!!)

3. O echilibrare a scenei politice printr-o nouă gândire a ceea ce înseamnă politici progresiste de centru stânga, pro europene și pro dezvoltare/ieșirea din iluzia că votul din 26 Mai a fost un “accident” sau “a fost doar contra lui Dragnea”/ un candidat la Alegerile Prezidențiale care să fie cu adevărat o alternativă la Klaus Iohannis și un Guvern competent și performant care să facă diferența față de lipsa de soluții și profesionalism a PNL și USR

4. ProRomânia va merge mai departe pe drumul pe care a pornit – pentru că am vrut “altceva” și “altfel” / înainte de 26 Mai vedeam la televizor că nu avem nicio șansă să facem 5% și că suntem “aliați” cu Iohannis. După 26, am aflat că suntem cu USR și Ciolos / acum, la același televizor vedem că suntem aliați cu PSD, cu Alde, ca susținem candidați samd!

Poate e cazul să reamintesc – Suntem ProRomânia și ținem (doar) cu România!”, afirmă Victor Ponta.

Vezi și

Dezvăluire-bombă! Artificiul folosit de Guvern, pentru a da lovitura! Rolul ANAF

INTERVIU fără perdea cu Ludovic Orban. Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile; Artificiul folosit de Guvern, pentru a-și face planul

Ion Țiriac nimicit! Frații Dedeman i-au dat mega-lovitura

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare