Așa-zisul prinț Paul rămâne fără conac! Lovitura pe care i-o dă ANAF

Așa-zisul prințul Paul de România va rămâne fără conac, după ce Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) i l-a scos la licitație.

Este vorba despre imobilul aflat în apropiere de Castelul Peleș, în Sinaia, Imobilul a aparținut lui Paul Philippe al României, fiul lui Mircea Grigore Carol Lambrino, care era născut din căsătoria morganatică, nerecunoscută de familia regală, a lui Carol al II-lea cu Zizi Lambrino, scrie Adevărul.

Prințul Paul de România, cum era cunoscut, este în prezent arestat în Franța. El a fost dat în urmărire internațională încă din decembrie 2020, după ce polițiștii care l-au căutat la domiciliul declarat în acte, din Sectorul 2 al Bucureștiului, nu l-au găsit pentru punerea în executare a condamnării din dosarul retrocedării Fermei Băneasa.

ANAF cere 1,2 milioane de lei pe imobil, la care se adaugă și terenul aferent de 156 de metri pătrați.

Trebuie spus că aceasta este prima licitație, iar dacă nu se va finaliza cu succes, prețul imobilului va fi redus cu 25%.

Ce se oferă în schimbul sumei de 1,2 milioane lei:

– cotă de 1/1 din unitate individuală – apartament nr. 1, situată în localitatea Sinaia, judet Prahova, str. Theodor Aman, nr. 2, în suprafata totala de 303 mp-suprafață construită (221,51 mp suprafață utilă), având nr. cad. 23594-C1-U1, compusă din demisol 1: suprafață construită -42.32 mp, suprafață utilă -25.08 mp și demisol 2: suprafață construită -115.46 mp, suprafață utilă -81.34 mp; parter: suprafață construită 6.90 mp indiviz din 13.21 mp, suprafață utilă 5.33 mp indiviz din 10.21 mp; mansardă: suprafață construită 138.18 mp, suprafață utilă 109.76 mp; terasă- 4.90 mp și balcon 4.07 mp.

– părți comune, conform cărții funciare: acoperiș, casa scării, coș de fum, scări exterioare.

Potrivit raportului de evaluare, construcția are structură din zidărie, șarpantă din lemn și învelitoare din țiglă ceramică. Penru că inspecția a fost efectuată din exterior, se consideră că finisajele sunt medii.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare