sursa foto:  revistafresh.ro

Atenție! O nouă alertă alimentară în România! Anunț făcut de un gigant de pe piață

Atenție, români! O nouă alertă alimentară în țara noastră! Unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață a făcut un anunț pentru cei care au cumpărat acest produs.

Bugetul.ro vă dezvăluie despre ce este vorba. Concret, Auchan a detectat Listeria monocitogenes într-unul dintre produsele pe care le-a avut la vânzare.

Astfel, Auchan recheamă articolul Pouce File de somon afumat 100g. Mai mult, oficialii hipermarketului le cer celor care au achiziționat produsul să-l aducă înapoi la magazin, unde li se va returna primi integral suma.

„Stimati clienti,
In urma unui control intern, compania Auchan recheama articolul urmator: Pouce File de somon afumat 100g, cod EAN : 5949084000153, produs in 16.01.2019, exp 01.03.2019.

In urma analizelor efectuate la 2 esantioane din cele 5 analizate s-a detectat Listeria monocitogenes.

Persoanele care au achizitionat aceste produse sunt invitate sa nu le mai consume si sa se intoarca cu ele la magazin, unde li se va rambursa integral suma”, anunță Auchan.

Vezi și Toți șoferii sunt vizați! Această schimbare a codului rutier vă poate aduce amenzi usturătoare

Vești importante pentru toți românii! Ce se întâmplă cu medicul de familie

EXCLUSIV Șefa ANAF și-a îngropat afacerea de pe urma căreia trăia! Mutarea pe care a făcut-o în ziua în care a fost numită la butoane

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare