sursa foto:  barfedeiasi.ro

Atenție! Poate să fie adus Radu Mazăre înapoi în țară din Magadascar – ce spune legea

Fostul primar al Constanței și-a dezvoltat o afacere de vis în Madagascar și cum în România dosarele penale pe numele său par să nu se mai termine, a decis să părăsească țara. Teoretic legal și nu prea, pentru că acum s-a emis un mandat de arestare pe numele său în lipsă fiindcă s-a sustras de la controlul judiciar.

Și totuși…poate fi adus Radu Mazăre înapoi în țară, ținând cont că nu există azil politic în Madagascar? Ei bine, nu și asta pentru că potrivit legii, rezidența este suficientă. De ce? Pentru că România nu are un tratat de extrădare cu Madagascar și cum fostul primar a investit enorm pe insulă, este greu de crezut că-l vor trimite autoritățile pachet, înapoi la origini.

Așadar probabil va avea și el soarta lui Sebastian Ghiță. Își va extinde aripile într-un nou stat, evident pe banii publici de care s-a folosit eficient pentru el de-a lungul timpului.

Citește și…

Interesant! Ce avere are, de fapt, omul pe care Carmen Dan îl vrea OUT de la șefia Poliției Române

Informații interesante! În ce este membru omul pe care Carmen Dan îl vrea șef la Poliția Română – cât de bogat e Alexandru Cătălin Ioniță

SURPRIZĂ! Cine este șeful din MAI care îl avea ca șofer pe polițistul acuzat de pedofilie și ce avere considerabilă are

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.