sursa foto:  economica.net

Atenție, șoferi! O nouă modificare a fost publicată în Monitorul Oficial

Legea care reglementează circulația pe drumurile publice a suferit o nouă modificare care a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

Noua modificare este o veste bună pentru o situație specială în cazul permisului suspendat.

În noua prevedere se spune că: “În cazul în care conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai săvârșește, într-un interval de două luni de la data restituirii permisului de conducere, din nou o nouă faptă prevăzută la art. 100 alin. (3), art. 101 alin. (3) și art. 102 alin. (3), perioada de suspendare se majorează cu încă 30 de zile”.

În articolele invocate este vorba despre neacordarea de prioritate, trecerea pe culoarea roșie a semaforului etc., adică fapte care presupun suspendarea permisului de conducere.

În același timp, actul normativ ce vizează modificarea legislației rutiere, respectiv Legea nr. 130/2019, stabilește că, începând de astăzi, joi, 18 iulie, reducerea perioadei de suspendare a permisului auto se poate solicita în mai multe cazuri.

Acest lucru înseamnă că mai mulți șoferi vor putea beneficia de perioade mai scurte de suspendare a dreptului de a conduce o mașină.

Vezi și

Carmen Dan a dat un ultim ordin! Se scot femeile din Poliție

EXCLUSIV Scandal-monstru! Primăria, în război cu Protecția Consumatorilor: Nu are dreptul de a aplica legea

#Rezist provoacă un adevărat cutremur pe scena politică! Cine e ‘securistul’ din USR-PLUS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare