sursa foto:  inquamphotos.com

Aurelian Pavelescu: ‘Rareș Bogdan vrea să-l înlăture pe Ludovic, nu pentru cauza României, ci pentru că PNL n-a luat suficiente ministere în guvern, alea cu bani’

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu afirmă pe pagina sa de Facebook, că Ludovic a vândut PNL pentru funcția de Președinte al Camerei Deputaților.

”RAREȘ BOGDAN ÎI IA GÂTUL LUI LUDOVIC ORBAN. NU PENTRU CAUZA ROMÂNIEI, CI PENTRU GAȘCĂ. A VENIT VREMEA SOCOTELILOR CU POPORUL! PNL NU ESTE PNȚCD!
Când în 1996 PNȚCD a venit la putere într-o coaliție fragilă, cu PER, PNL, UDMR și PD – CDR -, România nu era nici în UE și nici în NATO. Țara era dominată de structurile active ale fostului PCR și Securității, nu exista economie de piață și nici nu erau înființate instituții constituționale precum CSM sau Avocatul Poporului. România era în sfera de influență a Rusiei. Economic, ajunsesem practic în incapacitate de plată.
Amintesc asta, pentru că tot felul de nenorociți din presă, PSD și PNL compară situația actualei găști de guvernare – PNL, USR/PLUS, UDMR – cu CDR, iar PNL-ul de azi cu PNȚCD-ul de atunci. Lăsând să se înțeleagă că PNȚCD și CDR au fost cel mai mare rău din politică, iar ei, supraviețuitorii, sunt cei buni.
E adevărat că PNȚCD și CDR n-au făcut față așteptărilor și au făcut erori uriașe, cu consecințele cunoscute. Dar Traian Băsescu a fost șeful negocierilor PSAL 1, iar Mugur Isărescu, ajuns premier din partea țărăniștilor, n-a fost niciodată membru al partidului. Nici Emil Constantinescu n-a fost niciodată țărănist. Pe de altă parte, partidul fusese infiltrat de securiști, generația celor în vârstă fiind prea credulă și lipsită de forță organizațională – nici nu aveau la îndemână logistica PDSR, fostul PCR. În același timp, PNȚCD fusese pus la index de către Ion Iliescu și marele ”specialist” Ioan Mircea Pașcu care, în 1991, a mers la Moscova și s-a plâns că PNȚCD condus de Corneliu Coposu vrea unirea cu Basarabia, cerând sprijinul Rusiei în mod deschis pentru distrugerea țărăniștilor: ați uitat asta azi, d-le Pașcu?
Și totuși, în PNȚCD erau Ioan Rațiu, Ion Alexandru, Radu Vasile, alți lideri politici serioși, care au reușit, în contra tuturor dificultăților, să dea demnitate actului politic. Emil Constantinescu a creat o nouă imagine pentru funcția prezidențială, cu o activitate externă susținută și eficientă, dar care a contribuit din plin la distrugerea PNȚCD, probabil principalul responsabil.
Se compară Ludovic Orban, Rareș Bogdan, Raluca Turcan sau Klaus Iohannis cu liderii de atunci ai PNȚCD? Dar Ciolacu, Dîncu, Grindeanu sau Stănescu? Își permit azi ei, niște nimeni, să vorbească despre PNȚCD cu dispreț, după ce partidele lor s-au coalizat să distrugă PNȚCD, sprijinite de securitate și KGB?
Ei au guvernat și guvernează într-o Românie membră UE și NATO, cu așa-zisă economie de piață și democrație. Unde a ajuns România lor? Ei nu s-au bătut niciodată pentru țară, ci numai pentru PUTERE! Apelând mereu la forțe externe, pentru a-i înscăuna pe unii sau alții, slujind înainte de toate acele interese.
Azi, Rareș Bogdan – Ruj Roz vrea să-l înlăture pe Ludovic Pițipoanca nu pentru cauza României, ci pentru că PNL n-a luat suficiente ministere în guvern, alea cu bani! Pentru că activul de partid trebuie să fie recompensat cu banul public! Ce haimanale, Rareș și Ludovic amândoi. Pentru că, da, este adevărat și că Ludovic a vândut PNL pentru funcția de Președinte al Camerei: amândoi de-o mamă!
Dar de ce nu zici nimic, Rareș, de programul de guvernare, că Cîțu (sic!) a îndatorat țara pe generații, iar banii nu sunt în economie, că oamenii mor de foame, că țara e la pământ? Despre politicile de austeritate care nu seamănă deloc cu ce se întămplă în UE? Despre intenția de privatizare pe nimic și a ce-a mai rămas din biata noastră țară? Dacă nu-i reproșezi asta lui Orban, atunci ce mama dracu vrei? Nu-l susțin pe Orban, Doamne ferește, ci doar spun cât de ipocrit este Bogdan.
Ei, bine, vă dau o veste foarte proastă: indiferent cum vă veți roti, vă veți trăda și vă veți bate pentru ciolan, se ridică țara. Ați mințit destul! Voi ați început guvernarea cu sfârșitul ei!”, a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook

Citește și:

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

Legea a intrat în vigoare! Acești români se pot pensiona mai devreme

 

Vestea momentului! Statul vine cu noi beneficii pentru milioane de români.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare