sursa foto:  gandul.info

Avocatul care a câștigat într-un an un MILION de euro! În prezent, numit politic…

Avocații pot ajunge să câștige sume uriașe, mai ales dacă se învârt în cercurile profitabile. În timp ce o parte încasează milioane, altora li se blochează accesul în profesie, probabil tocmai pentru ca unii să poată câștiga aceste milioane.

Catalin Dancu este unul dintre avocații foarte norocoși. Recent, el și-a îndeplinit și visul, acela de a deveni Romaniei la New York, care în urmă cu 3 ani nu s-a mai concretizat. Un cadou frumos pus în practică printr-o hotărâre a Guvernului.

Dancu a devenit celebru în special prin clienții săi cu nume mari – Radu Mazare, DInu Patriciu, Mihai Pacepa, Gigi Becali sau Dumitru Sechelariu.
In 2008, Dancu a candidat la functia de primar din partea PNG, prilej cu care avocatul si-a depus in premiera declaratia de avere. La acel moment, Catalin Dancu detinea patru terenuri, patru case, sapte masini, tablouri, bijuterii si alte obiecte de arta in valoare de 100000 de euro, dar raporta si un venit anual, rezultat din munca depusa la casa de avocatura, de un milion de euro, potrivit stirilekanald.ro.

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.