sursa foto:  https://www.google.com

Bani, lux și fosta `blondă de la Cotroceni`! Elena Udrea face senzație!

Nu degeaba a reușit să iasă în evidență încă de pe vremea când era una dintre principalele figuri în politică! Elena Udrea a fost dintotdeauna cochetă și a știut să impresioneze prin aparițiile ei mereu impecabile, care, într-adevăr, au „cerut” mereu sume exorbitante de bani. Viața din ultimii ani nu i-a schimbat deloc pasiunea pentru lucruri scumpe.

De când s-a întors din Costa Rica, Elena Udrea s-a focusat mai mult pe viața de familie. Ea și iubitul Adrian Alexandrov sunt mereu preocupați cu fetița lor, Eva, care le ocupă mai tot timpul.

Recent, fosta „blondă de la Cotroceni” a fost surprinsă de fotoreporteri în timpul unei ieșiri la piață. Dar să nu credeți că a fost o ieșire obișnuită. Elena Udrea, în stilul Elenei Udrea, a avut grijă să pună pe ea haine cât mai luxoase.

S-a îmbrăcat cu o haină de blană, și-a pus cizme cu toc și s-a plimbat printre standurile cu portocale și alte de-ale gurii cu geanta Hermes pe braț. Atenție, geantă care ajunge la câteva mii de euro!

Nu este prima oară când face acest lucru. Elena Udrea a devenit, într-un sens, o „casnică”, dar nu se lasă deloc mai prejos. Până și la o banală ieșire în oraș cu prietenele, Elena Udrea are mereu grijă să arate cât mai bine și să ne reamintească de averea generoasă pe care și-a acumulat-o, arată spynews.

Vezi și:

SURSE Începe marea curățenie, după ce apropiata lui Liviu Dragnea a pierdut șefia

Ies la iveală detalii incendiare! Șeful Serviciului de Pază și Protecție, cunoscutul general Lucian Pahonțu, ar reveni pe scena politică

Vești mari! Mai multe zile libere pentru anumiți români

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare