sursa foto:  ziuaconstanta.ro

Bărbatul decedat, după ce a fost împușcat dis-de-dimineață de un polițist, a fost concediat, în 2016, de la Realitatea

După ce a făcut scandal într-un hotel din București și a lovit polițiștii, un bărbat a fost împușcat mortal de oamenii legii.

El se numea Alexandru Găzdac și a fost angajat al Realitatea TV. Acesta a mai fost în lumina reflectoarelor și în 2016, când a intrat cu mașina în gardul Guvernului. Tot atunci, Găzdac a fost și concediat de la Realitatea TV.

„În această dimineață, în jurul orei 04.00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1, a sesizat că un bărbat dezbracat, aflat doar în lenjerie intimă, amenință pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuțite.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 5 Poliție, care, după câteva minute, l-au localizat pe bărbat.

Din primele date a rezultat ca la vederea polițiștilor bărbatul a devenit violent și a reușit să îi lovească, ulterior fugind, a comunicat Poliția. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească și i-a amenințat, motiv pentru care, după somație, unul din polițiști a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l.

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, se precizează într-un comunicat al Poliției.

Polițiștii au fost nevoiți să tragă șase focuri de armă, inițial în plan vertical, apoi în picior și în ultima fază în abdomen pentru că Alexandru Găzdac era extrem de agresiv și chiar l-a tăiat pe unul dintre polițiști cu foarfeca.

În anul 2016, Alexandru Găzdac a intrat intenționat cu mașina în gardul Guvernului.

„Am transmis un mesaj pozitiv prin care sper ca oamenii să înţeleagă că cu cât se vor ajuta mai mult între ei cu atât îşi vor face lor bine. Dacă ne ajutăm între noi suntem o echipă şi lucrăm mai bine”, a explicat atunci Alexandru Găzdac.

Înainte de a intra cu mașina în gardul Guvernului, Găzdac a lucrat pentru Realitatea TV, însă a fost dat afară din motive disciplinare, scrie Antena3.ro.

Vezi și

Alertă de la Kaufland! Toți clienții gigantului sunt vizați: ‘Să nu dați curs’

Veste bună pentru angajați! Tichetele de masă s-ar putea acorda și celor aflați în șomaj tehnic

Acuzații grave! Doi ofițeri cu funcții de conducere, legături cu mafia lemnului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare