sursa foto:  ziarelive.ro

Băsescu ia atitudine! Ce a solicitat Ministerului Justiției

După precizarea care s-a făcut în EVZ, conform căreia, în arhiva SIPA s-ar afla un dosar care vizează persoana lui Traian Băsescu, acesta a luat atitudine și s-a adresat Ministerului Justiției.

„Solicit Ministrului Justiției următoarele: confirmarea dacă acest dosar există; dacă se confirmă existența unui dosar pe numele Traian Băsescu, cer ca dosarul să fie desecretizat și făcut public, indiferent care este conținutul acestuia”, a scris Băsescu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

”Am luat notă de informaţia făcută publică de „Evenimentul Zilei” precum că, în arhiva SIPA s-ar afla un dosar vizând persoana mea. În consecinţă, solicit Ministrului justiţiei următoarele :
1. Confirmarea dacă acest dosar există ;
2. Dacă se confirmă existenţa unui dosar pe numele Traian Băsescu, cer ca dosarul să fie desecretizat şi făcut public, indiferent care este conţinutul acestuia.”, a mai scris acesta pe Facebook.

Precizările fostului președinte au venit după ce în presă au apărut informații referitoare la prezența unui dosar care îl vizează, în arhiva SIPA.

Vezi și Dezvăluire incredibilă: cine finanțează de fapt ISIS

Alertă de gradul 0! Renumit supermarket vinde produse CONTAMINATE! Ce face Protecția Consumatorului

România se CUTREMURĂ! Anunțul făcut de ISIS

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare