sursa foto:  tripsta.ro

Blue Air lansează noi rute! Care sunt destinațiile și tarifele

Operatorul aerian Blue Air anunță lansarea a opt noi rute de zbor de pe aeroporturile din București, Iași și Bacău, începând din vara acestui an.

Potrivit unui comunicat de presă la companiei, transmis joi AGERPRES, din București, în data de 15 iunie, va fi inaugurată ruta către Munchen, cu patru zboruri pe săptămână, iar în 16 iunie va decola prima aeronavă Blue Air din Iași către Verona, unde vor fi programate câte trei zboruri pe săptămână.

Totodată, Blue Air lansează șase noi rute de pe aeroportul din Bacău, respectiv către: Atena, Birmingham, Copenhaga, Larnaca, Oslo și Stuttgart. Aceste rute se adaugă celorlalte nouă operate în prezent de pe Aeroportul Internațional „George Enescu”. Astfel, începând cu 15 iunie 2020, pasagerii din Bacău vor călători cu Blue Air către 15 destinații diferite: Atena, Bruxelles, Birmingham, Bologna, Copenhaga, Dublin, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Milano, Oslo, Roma, Stuttgart și Torino.

Prețul biletelor către noile destinații pornește de la 19,99 euro, iar prin programul de abonamente anuale Blue Benefits, pasagerii și partenerii lor de călătorie beneficiază de reduceri la biletele de avion, precum și pentru bagajele de cală.

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, operează avioane tip Boeing 737 și are în derulare un program amplu de înnoire a flotei pentru a oferi pasagerilor cele mai bune condiții de călătorie.

În 15 ani de activitate, Blue Air a transportat mai mult de 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Compania este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline

Vezi și:

Alertă în MAI! După semnalul lui Dumitru Coarnă, polițiștii se pensionează pe capete!

Se confirmă ancheta Bugetul.ro! Ordinul lui Marcel Vela blochează Poliția sub sceptrul politic

Noi execuții făcute de Ludovic Orban și Marcel Vela! Numiri pe bază de familie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare