sursa foto:  Facebook

Breaking News! Prințul Harry a ajuns la Londra pentru a se vedea cu tatăl său, bolnav de cancer! Megan Markle a rămas în California!

După anunțul că Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o formă de cancer, Prințul Harry și-a făcut bagajele și a zburat către Londra, pentru a fi alături de tatăl său. Ducele de Sussex a sosit marți la Clarence House înaintea unei reuniuni anticipate cu regele. 

Prințul Harry a ajuns în Marea Britanie, pentru a sta de vorbă cu tatăl său, după primirea vești cumplite în legătură cu forma de cancer pe care medicii i-au depistat-o. Harry, în vârstă de 39 de ani, a fost fotografiat fiind condus la porțile reședinței din Londra a tatălui său, în jurul orei 14.45. Ducele de Sussex a zburat din Los Angeles la Heathrow din Londra peste noapte, a aterizat în jurul orei 12.30. Acesta a fost scos din aeroport cu un Range Rover, însoțit de o escortă marcată de poliție și condus direct la Clarence House, unde tatăl său și-a revenit luni după primul tratament pentru cancer.

Harry nu s-a mai văzut cu tatăl de la încoronare, când, potrivit presei engleze, nu au petrecut vreun timp notabil împreună. Ducele și-a rezervat un zbor spre Londra imediat ce tatăl său, Regele Charles al III-lea, l-a sunat pentru a-i spune despre diagnosticul de cancer. Nu se știe încă dacă ducele își va însoți tatăl la Norfolk sau rămâne la Londra. Tatăl și fiul sunt așteptați să se vadă cu ușile închise în această după-amiază, înainte ca Regele să se întoarcă la Sandringham cu elicopterul.

Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer

Palatul Buckingham a anunțat luni după amiază că Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o formă de cancer. Acesta își va amâna îndatoririle publice pentru a primi tratament, a mai transmis Palatul Buckingham. Medicii au observat o problemă separată și au efectuat teste. Acum va primi tratament regulat la un spital din Londra. Vestea a fost anunțată de Palatul Buckingham după ce prim-ministrul a fost informat, iar Regele a avut ocazia să le transmită pe rând, Prințului William, Prințului Harry, Prințesei Ana, Prințului Andrew și Prințului Edward.

Mesajul oficial transmis publicului

„În timpul recentei proceduri spitalicești a regelui pentru mărirea prostatei benigne, a fost remarcată o problemă separată de îngrijo Testele ulterioare de diagnostic au identificat o formă de cancer. Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate, timp în care a fost sfătuit de medici să amâne îndatoririle de față cu public. În această perioadă, Majestatea Sa va continua să se ocupe de treburile statului și actele oficiale, ca de obicei. Regele este recunoscător echipei sale medicale pentru intervenția rapidă, care a fost posibilă datorită procedurii sale recente spitalicești. El rămâne în totalitate pozitiv în ceea ce privește tratamentul său și așteaptă cu nerăbdare să revină la datoria publică completă cât mai curând posibil.
Majestatea Sa a ales să împărtășească diagnosticul său pentru a preveni speculațiile și în speranța că va ajuta la înțelegerea publică pentru toți cei afectați de cancer”, a transmis Familia Regală

Citește și: Se produce marea împăcare? Decizia prințului Harry după anunțul că Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare