sursa foto:  Facebook

Se produce marea împăcare? Decizia prințului Harry după anunțul că Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer

După anunțul că Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o formă de cancer, Prințul Harry va ajunge la Londra în următoarele zile, pentru a fi alături de tatăl său.

Palatul Buckingham a anunțat luni că medicii au descoperit cancerul în timpul unei proceduri medicale pentru o prostată mărită. Surse au sugerat că, cancerul se află într-o altă parte a corpului regelui, dar a fost descoperit în timpul intervenției chirurgicale de săptămâna trecută. Ducele de Sussex va pleca în curând din California în Marea Britanie, dar nu este încă clar dacă va fi însoțit de soția sa Meghan Markle sau de copiii lor Archie, de 4 ani, și Lilibet, de 2 ani. Regele Charles al III-lea i-a contactat personal atât pe Ducele de Sussex, cât și pe Prințul de Wales pentru a le spune despre diagnosticul său de cancer. O sursă din apropierea lui Harry a transmis că prințul a decis imediat să vină în Marea Britanie pentru a fi alături de tatăl său.

Fratele său William se află în contact strâns cu tatăl său, dar niciunul dintre frați nu a făcut încă vreo declarație publică. Moștenitorul tronului, revine la îndatoririle publice săptămâna aceasta după ce soția sa, Prințesa de Wales, a suferit o intervenție chirurgicală abdominală. De asemenea, prințul William poate să-și asume și unele îndatoriri în numele tatălui său, pe lângă propriul său jurnal de angajamente, în timp ce Regele este supus tratamentului.

Citește și: Vești cumplite de la Palatul Buckingham! Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer! Ce urmează pentru Regele Angliei!

Harry nu a vizitat Palatul Buckingham în ultima sa vizită în Marea Britanie

Prințul Harry a fost ultima dată în Marea Britanie în timpul verii, când a participat la un eveniment pentru o organizație de caritate pentru copii. Cu toate acestea, el nu s-a întâlnit cu familia regală în timpul acelei vizite. Ducele de Sussex a participat la încoronarea tatălui său, dar a părăsit Londra la doar câteva ore după ceremonie pentru a se întoarce la Montecito.

Se crede că Harry a fost în contact cu tatăl său, dar sursele au susținut că nu a existat nicio apropiere de William, despre care se spune că a fost lăsat supărat de atacurile Sussex asupra familiei regale de la Megxit. Analiștii spun că vizita prințului Harry va ridica speranțe că ar putea exista o oarecare împăcare, după atâta timp de când el și Meghan au emigrat în Statele Unite.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare