Când nu e pus pe dărâmat, USR-PLUS e prins în ofsaid – Opinie

Cât a fost în Opoziție, USR-PLUS s-a descurcat de minune. De altfel, e mai ușor să arunci cu pietre decât să pui o cărămidă peste o altă cărămidă, pentru a construi ceva. Ceva, nu contează ce, dar să construiești.

Din declarația pe care a dat-o ministrul Economiei, Claudiu Năsui, aseară, la Digi 24, aflăm ceva foarte grav, că și într-un guvern din care face parte USR-PLUS, așa-zișii „oameni noi”, se merge pe recomandări.

Întrebat cum a aflat de Florina Prisecaru, doamna acuzată că a colaborat cu Securitatea și pe care până azi voia să o numească director general-adjunct la Ministerul Economiei, Năsui a răspuns nonșalant: „Mi-a fost recomandată”.

Cum așa? De cine? Cine o recomandă? „De oameni care sunt în administrația publică. Eu n-am nici măcar secretar general acum. Avem o problemă de organizare, dar nu mă vait. O să ne descurcăm, o să vină și secretarii de stat”, a continuat el.

Acum, imaginați-vă care ar fi fost reacția unui USR-PLUS-ist, dacă un politician dintr-un partid vechi – nu contează care partid, oricare! – făcea această afirmație:

Păi, cum? Nu aveți echipă? Nu aveți oameni competenți? Și în 2021 , tot pe nepotisme, tot pe recomandări? Demisia, AFARĂ! Lăsați-ne pe noi”.

Vrând-nevrând, v-au lăsat. Dar voi, oameni noi, pe cine numiți acum? Tot pe ei, tot pe ei?

Eugen DINU

Comentariul este asumat integral de autor

Vezi și

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, s-a sucit! Ce declara când era în Opoziție: Fac parte dintr-un partid care se delimitează ferm de colaboratori ai fostului regim

Super veste pentru români! Această categorie de salariați ar putea ieși la pensie mai devreme

Ușor-ușor, se confirmă informația publicată de Bugetul.ro! Ministrul de Interne îi taie atribuțiile lui Bogdan Despescu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare