sursa foto:  libertatea.ro

Caracatița din Poliția Locală! Marea ‘famiglie’: Soți, frați, copii, cumnați, fini, nepoți și verișori

Presa din Bistrița demască o adevărată caracatiță la Poliția Locală Bistrița.

Poliția Locală a fost înființată ca o instituție municipală sinecuristă, aici fiind cooptați afinii și rudele mai mult sau mai puțin politice ale unor capete din Primăria Bistrița, care nu au mai reușit din motive de „ocupare” sau chiar legate de nivelul de școlarizare, să prindă un post călduț în instituția mamă. Despre profesionalismul acestora ne vine foarte greu să vobim, căci încă îl căutăm, scrie știridebistrita.ro.

Spre exemplu, familia Bolos Stelian Iulian și Ana, ambii polițiști locali. Cei doi soți dețin împreună nu una, nici două, ci trei autoturisme: Chevrolet, VW Golf și un Ford. Bolos Stelian este pensionar M.A.I, iar conform declarației de avere acesta încasează o pensie de 26.904 lei anual.

La pensie se adaugă și salariul de polițist local, în cuantum de 33.370 lei. În ceea ce o privește pe Bolos Ana, ea are un venit anual de numai 29.940 lei. Cei doi încasează împreună, anual, norma de hrană în valoare de 24.110 lei. În total, familia de polițiști locali bistrițeni încasează suma de aproape 115.000 lei, ceea ce înseamnă un venit lunar de peste 9.500 de lei.

Potrivit sursei citate, o altă familie liniștită a Bistriței este formată din alți doi polițiști locali, Bucur Adrian (foto) și Carmen Maria. Cei doi soți dețin împreună două autoturisme, un VW Vento și un Tiguan. Salariile acestor însă depășesc cu mult veniturile familiei Bolos, căci soții Bucur încasează împreună, anual, suma de 117.000 lei, la care se adaugă norma de hrană în valoare de 24.125 lei, ceea ce înseamnă un venit lunar de peste 11.700 de lei.

Citește continuarea AICI

Vezi și SPECIAL de la ‘Casa Groazei’. Mirosul de cadavru se simte din stradă

A început numărătoarea inversă! Peste două săptămâni intră în vigoare legea intens promovată de Liviu Dragnea și Olguța Vasilescu

EXCLUSIV Probele pe care Remus Rădoi le va prezenta azi la DIICOT: Înregistrări explozive

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare