sursa foto:  b1.ro

Ce s-a ales de averea Israelei Vodovoz – Liviu Arteni a recunoscut tot

În luna martie a acestui an, „Boieroaica” Israela Vodovoz a fost găsită decedată în propria locuință. Fostul său soț, Liviu Arteni, a făcut o serie de dezvăluiri incendiare.

La Antena Stars, Arteni a spus ce a făcut cu averea pe care milionara Vodovoz i-a lăsat-o. Acesta a afirmat că a vândut terenurile moștenite de la fosta soție.

„Vreau să plec în America. Spunea cineva că America, Hollywood, nu e Lipscani. În momentul în care ajung acolo, știu ce am de făcut. Vreau să călătoresc peste tot. Ar fi păcat să nu savurăm din tot ce înseamnă Planetă! Am vândut terenurile. Am o căsuță, acolo am și buletinul, acolo e adresa”, a declarat Liviu.

Liviu Arteni susține că a vândut toate terenurile pe un preț bun, precizând însă că a vândut doar partea lui din averea pe care i-a lăsat-o Israela. „Prima locuință, cea pe care am cumpărat-o împreună, am păstrat-o. Restul, le-am dat…” a mărturisit Liviu Arteni la „Agenția Vip”.

Mai mult, legat de pierderea fostei soții, Liviu Arteni susține că aceasta încă trăiește, iar moartea ei a fost doar o înscenare a avocatei sale.

„În privința morții ei, eu nu am văzut nimic concret. Cred că avocata ei a făcut așa, o înscenare…și trăiește foarte bine în Israel”, a mai spus Liviu, conform Click!.

Vezi și Total neașteptat! Unde au lucrat părinții Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Reușită de senzație pentru medicina românească! Anunțul doctorului Narcis Copcă

Un gigant american intră la rupere: Ce va inaugura luna aceasta în România

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare